Woonkamer kasten

Er zijn verschillende soorten woonkamer kasten. Boekenkasten, bergkasten, broodkasten, ladekasten, wandkasten, vitrinekasten, combikasten en buffetkasten. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. De verschillende soorten kasten hebben ieder een eigen doel. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een breed aanbod aan woonkamer kasten van merken als Feelings, Pronto Wonen en Xooon.

1747 producten gevonden

De juiste kast kopen

Bij het kiezen van een kast is het verstandig om vooraf na te denken waarvoor je de kast wil gaan gebruiken. Wil je spullen opbergen of mogen ze juist wel zichtbaar zijn? Boeken kunnen in een boekenkast en servies kan in een buffetkast. Uiteindelijk zorgt een kast ervoor dat jouw woonkamer opgeruimd is. Tijdens het kopen van een kast doorloop je verschillende stappen. Niet alleen het model kies je uit, maar je kunt zelf ook de maat en kleur bepalen. Wil je liever een extra lade of schap? De opties van onze woonkamer kasten zijn zeer uitgebreid. Zo koop je een unieke kast die geheel naar eigen wens is samengesteld. Meet voor je aankoop de ruimte goed op, onze medewerkers kunnen jou dan het beste helpen met je aankoop!

Materiaal en stijl van een woonkamer kast

Woonkamer kasten komen in verschillende materialen. Het type materiaal van de kast, bepaald ook deels de stijl. Zo wordt er veel teak gebruikt voor stoere en landelijke meubels en licht beukenhout juist weer voor een Scandinavisch design. De meeste woonkamerkasten van hout worden gemaakt van eikenhout, beukenhout, teak en steigerhout. Metaal is ook een veelgebruikt materiaal voor meubels, soms in combinatie met hout of glas. Niet alleen het materiaal is belangrijk, maar ook de stijl van een kast. De stijl moet aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Kies je voor een landelijke kast, industriële kast, vintage kast of juist een moderne kast? Landelijke kasten zijn vaak gemaakt van hout en de industriële kasten van metaal. Houd je van een stoere woonstijl? Dan is een industriële kast gemaakt van metaal gecombineerd met hout misschien wel een goede keuze voor jou!

Een goedkope kast kopen

Een mooie kast hoeft niet altijd duur te zijn. Bij Löwik Wonen en Slapen vind je verschillende soorten kasten met een lage prijs. De woonkamer kasten hebben een goede kwaliteit en hebben ieder een eigen uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om de goedkope kast met andere meubels te combineren in dezelfde stijl. Wil je persoonlijk advies over de verschillende soorten kasten? Kom dan bij ons langs. Onze medewerkers helpen je graag!

Woonkamer kasten