Witte dressoirs

Ben jij op zoek naar een nieuw wit dressoir voor jouw interieur? Bij ons vind je een ruim assortiment witte dressoirs in verschillende stijlen en formaten. We werken samen met topmerken als Henders & Hazel, Xooon, Hülsta en IN.House, waardoor jij jouw unieke dressoir wit gegarandeerd vindt bij Löwik Wonen & Slapen!

Een wit dressoir in verschillende uitvoeringen

Een wit dressoir oogt ruimtelijk door de lichte kleur. Heb je een kleine woonruimte of hou je van een rustig en ruimtelijk interieur? Dan is een dressoir wit perfect voor jou. Zo hebben wij verschillende varianten. Bijvoorbeeld een dressoir wit hout of een dressoir hoogglans wit. Een wit dressoir van hout heeft een witte laklaag gekregen, waardoor de houtnerf nog zichtbaar is. Bij een dressoir hoogglans wit is dit niet het geval. In de meeste gevallen wordt hier ook MDF voor gebruikt met een sterke hoogglans lak. Liever geen houtnerf, maar ook geen hoogglans lak? We hebben ook diverse witte dressoirs in onze collectie met een matte afwerking.

Afmetingen dressoirs

Een belangrijk aspect bij het aanschaffen van een wit dressoir is de afmeting. Hierbij is de lengtemaat het belangrijkste. De meeste dressoirs zijn verkrijgbaar tussen de 180 en 220 cm. Daarnaast heb je ook langere dressoirs met een afmeting van 250, 280 of zelf 300 cm. Sommige dressoirs kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Heb je dus echt een speciale afmeting nodig of weet je niet zo goed welke afmeting het beste in jouw ruimte past? Vraag onze interieuradviseurs vrijblijvend om advies.

Tv dressoir wit

Naast een dressoir kast wit met veel opbergruimte bieden wij ook witte tv dressoirs aan. Een tv dressoir wit wordt ook wel een tv-meubel genoemd. Dit is een laag dressoir waar je jouw tv op kunt plaatsen of boven kunt hangen. Wil je graag een eenheid in jouw interieur, dan kun je ervoor kiezen om het dressoir en tv dressoir wit van dezelfde serie te kiezen. Je creëert dan meer rust, omdat hetzelfde design wordt doorgetrokken met dezelfde kleuren en materialen. Wil je wat meer sfeer? Ga voor houten tafels. Een natuurlijk materiaal geeft namelijk veel warmte en sfeer aan jouw interieur.

Een dressoir wit in diverse woonstijlen

Ben je op zoek naar een volledig wit dressoir of een wit dressoir met houten details? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je witte dressoirs in verschillende woonstijlen en uitvoeringen. Zo hebben we veel landelijke dressoirs met een witte lak en houten details, maar ook dressoirs met een retro design. Heb je een moderne stijl of hou je van een minimalistisch design? Een greeploos dressoir wit of een zwevend dressoir (zonder pootjes) is dan wellicht iets voor jou! Kom gerust langs in onze winkel of shop eenvoudig online! Dressoir wit

Alle categorieën