Interieuradvies

Interieuradvies

Interieuradvies bij Löwik Wonen & Slapen

Ga jij jouw woonruimte opnieuw inrichten, verhuizen of verbouwen? Kom jij er maar niet uit met jouw interieur en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat je dan adviseren door onze deskundige interieuradviseurs. Dit kan een compleet interieurplan zijn met een volledig meubeladvies, een keukenontwerp, maar ook een verlichtingsplan en/ of een kleurenplan is mogelijk. Maak kennis met onze uitgebreide collectie in verschillende stijlen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:
Per mail: [email protected]
Per telefoon: (0546) 55 99 55
Per onderstaande formulier.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de afspraak bespreekt onze interieuradviseur jouw wensen en eisen. Om jou goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat je een plattegrond en een aantal foto’s van de woonruimte naar ons toestuurt of meeneemt naar de afspraak. Heb je al een idee wat je mooi vindt of heb je een stijlbord op Pinterest van jouw droominterieur? Laat het ons weten, dit helpt onze interieuradviseur in het begrijpen en vertalen van jouw stijl naar een interieur- / kleurenplan! Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina, hier vind je mooie sfeerbeelden ter inspiratie voor jouw droominterieur! 

Maak een gratis afspraak met onze interieuradviseurs:

  1. Kies de door jou gewenste afspraak, gewenste dag en tijd
  2. Vul jouw contactgegevens in.
  3. Je ontvangt na het maken van je afspraak een reserveringsmail van ons.
  4. Een van onze interieurstijlisten neemt contact met jou op om te kijken wie jou het beste met jouw woonwensen verder kan helpen.
  5. Pas daarna wordt de afspraak definitief bevestigd en ingepland.
  6. Mocht je gewenste tijd of datum niet meer beschikbaar zijn, vul dan het formulier in. Wij kunnen dan altijd samen met jou kijken of er toch een plekje vrij is.