Linnenkasten

Linnenkasten en kledingkasten zijn onmisbaar in de slaapkamer. Hier berg je jouw kleding, schoenen, linnengoed en dergelijke in op. Een kledingkast of linnenkast biedt niet alleen opbergruimte, maar is ook een belangrijk stijlelement in de slaapkamer. Linnenkasten zijn er in vele uitvoeringen en stijlen. Heb je speciale wensen? Een selectie van onze kledingkasten kunnen volledig op maat gemaakt worden!

39 producten gevonden

Inrichting van een ideale linnenkast

Een kledingkast of linnenkast is zo ingericht dat jouw kleding netjes opgeborgen kan worden, met een deel waar je blouses, jurken, jasjes e.d. op kunt hangen en een deel waar je kleding op de plank kunt leggen. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om hier bijvoorbeeld beddengoed en handdoeken in op te bergen. Veel linnenkasten hebben ook extra opties om toe te voegen, zoals een deel met lades of bijvoorbeeld een handige verwerkte mand voor al jouw sokken die je er makkelijk uit kunt pakken. Heb je speciale wensen of een speciale afmeting zoals bijvoorbeeld 210 cm breed? Een aantal linnenkasten kunnen ook op maat geleverd worden, onze medewerkers geven je graag vrijblijvend en persoonlijk advies!

Linnenkasten en kledingkasten in verschillende stijlen

Een linnenkast is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van een modern en strak ontwerp tot een brocante linnenkast met veel details. Of je nu een draaideur wilt of een schuifdeur, een grote of kleine kast alles is mogelijk. Een linnenkast met draaideur opent de deur op een traditionele manier naar buiten. Een draaideurkast heeft wel extra ruimte nodig voor de kast om de deuren open te maken. Heb je wat minder ruimte, dan is een schuifdeurkast of zweefdeurkast erg handig. De deuren schuif je over elkaar heen open en hebben geen extra ruimte nodig aan de voorkant. Bij een kledingkast met zweefdeuren hangt de deur aan de bovenkant aan een railing, een linnenkast met schuifdeuren heeft zowel beneden als boven een railing waar de deur in valt en schuift. Onze linnenkasten zijn van hoge kwaliteit en van topmerken als Hülsta, Rauch en Comfort Suite. Ieder merk heeft vaak zijn eigen kenmerkende stijl, daarom werken wij graag met verschillende merken samen. Zo kunnen wij jou een uitgebreid aanbod in linnenkasten en kledingkasten aanbieden in diverse prijsklassen en diverse stijlen.

Kledingkast aanschaffen: waar moet ik rekening mee houden?

Voordat je naar de winkel gaat om een nieuwe linnenkast te kopen, is het goed om te weten hoeveel cm breed de kast mag zijn. Meet de volledig beschikbare ruimte goed op, in de winkel kun je dan kijken wat de opties zijn die binnen deze ruimte passen. Bepaal ook voor jezelf hoeveel opbergruimte je nodig hebt en welke functies de kast moet hebben. Er zijn bijvoorbeeld ook kledingkasten waarbij een deur bestaat uit een spiegel. Erg handig wanneer je minder ruimte hebt voor een losse spiegel in de kamer, of wanneer je de ruimte groter wil laten ogen. Tevens zijn er ook opties om verlichting in te bouwen of spots te plaatsen die over de kast heen hangen. Kom je er in stijl of indeling niet helemaal uit? Vraag dan onze medewerkers op de slaapafdeling om advies. Zij helpen je graag verder.

Linnenkast aanbieding

Ben jij op zoek naar een leuke linnenkast aanbieding? Regelmatig zijn er items in de aanbieding, maar af en toe worden oude collecties ook vervangen voor nieuwe collecties. Wil je een kwaliteit linnenkast voor een leuke prijs? Bekijk dan onze outlet of kom langs in de winkel. Showroommodellen van oude collecties gaan voor een zacht prijsje de deur uit! Houd ook regelmatig onze website in de gaten voor leuke aanbiedingen van linnenkasten en kledingkasten.

Linnenkasten en kledingkasten