Scandinavische tv-meubels

Ben jij op zoek naar een Scandinavisch tv-meubel? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod in stijlen, zo hebben we ook een compleet assortiment Scandinavische tv-meubels van topmerken als Xooon, Zuiver, IN.House en Henders & Hazel. Bekijk ons assortiment online of kom een langs in de winkel en bekijk onze complete collectie.

Tv-meubel Scandinavisch

Een tv-meubel Scandinavisch kan onderdeel zijn van een complete meubelserie, maar je kunt er ook voor kiezen om verschillende designs te combineren. Door het combineren van verschillende designs creëer je een speels effect in jouw interieur. Je wilt er waarschijnlijk wel een eenheid van maken. Dit doe je eenvoudig door je aan een vast kleuren en materialen schema te houden. In een Scandinavisch interieur wordt wit als basiskleur gebruikt en zie je veel (licht) houten elementen. Wanneer je dit in de basis toepast en dit aanvult met lichtgrijze tinten en een pastelkleur als accentkleur, krijg je een warme eenheid. Een tv-meubel Scandinavisch in een lichte houtkleur en eventueel gecombineerd met witte accenten past goed in dit totaalplaatje.

Scandinavisch tv-meubel

Een Scandinavisch tv-meubel heeft specifieke stijlkenmerken waaraan je het meubel kunt herkennen. Zoals eerder is benoemd, wordt er veel gebruik gemaakt van hout in een Scandinavisch interieur. Lichte houtsoorten als eiken, beuken, berken en essen zie je vaak terug in een Scandinavisch tv-meubel. Dit kan in combinatie met wit gelakte details, bijvoorbeeld de deurpanelen van het meubel. Een Scandinavisch tv-meubel staat vaak ook op slanke houten pootjes, vaak tap aflopend. Dit geeft het meubel, in combinatie met de organische vormgeving, een elegante uitstraling. Een Scandinavisch interieur is licht, open en gefocust op functionaliteit. De meubels zijn daarom ook slank in de vormgeving en doordat ze op pootjes staan, behoud je het ruimtelijke gevoel.

Scandinavisch interieur stylen

Wanneer jij jouw perfecte tv-meubel Scandinavisch hebt gevonden, wil je natuurlijk het Scandinavische gevoel doortrekken in jouw interieur. In een Scandinavisch interieur ligt de focus op functionaliteit en zie je weinig prullaria. In de styling zie je veel grafische zwart-wit patronen als accentkleur. Dit zie je terug in wanddecoratie, maar ook in de kussens en een mooi vloerkleed. Daarnaast worden de natuurlijke materialen versterkt in de aankleding met dierenhuiden, natuurlijke materialen in plaids en vloerkleden zoals wol, waardoor je een warm geheel krijgt. Maak het af met mooie grote groene planten, maar ook cactussen zijn welkom.

Shop jouw tv-meubel Scandinavisch bij Löwik Wonen & Slapen

Jouw favoriete tv-meubel Scandinavisch shop je eenvoudig online. Wil je graag inspiratie opdoen en verschillende stijlen ontdekken, kom dan eens langs in onze showroom. Met ruim 40.000 m2 wooninspiratie slaag jij gegarandeerd! Scandinavisch tv-meubel

Alle categorieën