Grijze boekenkasten

Boeken verdienen een speciaal plekje in ons interieur. Met de grijze boekenkasten van Löwik Wonen & Slapen berg jij jouw boeken stijlvol en eenvoudig op. Een grijze boekenkast is stijlvol, tijdloos en makkelijk te combineren met andere kleuren. Daarnaast past een grijze boekenkast in verschillende interieurs. Ontdek onze collectie online of kom langs in de winkel.

Verschillende soorten grijze boekenkasten

Elke grijze boekenkast heeft zijn eigen stijl. Zo past een houten boekenkast met een warme grijze tint perfect in een landelijk interieur en een grijs metalen boekenkast perfect in een industrieel interieur. Liever een andere stijl? Onze grijze boekenkasten zijn in nog veel meer stijlen verkrijgbaar, zoals in een klassieke stijl, een moderne stijl of in een Scandinavische stijl. Naast de verschillende stijlen zijn onze grijze boekenkasten verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo vind je grijze boekenkasten in verschillende houtsoorten, zoals eikenhout, teakhout of MDF. En wat dacht je van een metalen boekenkast? Hiermee wordt jouw ruimte direct een stuk stoerder. Tot slot zijn onze grijze boekenkasten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Wil je een open boekenkast of juist een dichte boekenkast met deuren? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van open en dicht. De onderkant van de boekenkast heeft dan vaak deuren of lades en de bovenkant is open. Heb je een kleine of grote ruimte? Door de verschillende afmetingen is er altijd wel een boekenkast dat past bij de grootte van jouw ruimte.

Een grijze boekenkast kopen

Grijs is neutrale en een veilig kleur, want grijs is makkelijk te combineren met andere kleuren. Daarnaast bestaat grijs uit verschillende grijstinten waarmee je eindeloos kan variëren. Dat kan ook met een grijze boekenkast! Je kunt de grijze boekenkast combineren met gekleurde woonaccessoires en gekleurde boeken, maar je kunt de boekenkast ook tegen een gekleurde wand plaatsen. Verf jouw wand bijvoorbeeld in een mooie kleur als olijfgroen of okergeel en plaats jouw grijze boekenkast tegen deze wand. Wij durven te wedden dat het resultaat verrassend is! Wil jij ook graag zo’n eyecatcher in jouw woonkamer, slaapkamer of hal hebben en wil je daar graag hulp bij hebben? Kom gerust een keertje langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder. Zij kunnen jou deskundig advies geven op het gebied van kasten en wandmeubels.

Ontdek onze grijze meubels

Wil je graag nog meer grijze meubels toevoegen aan jouw interieur? Dat kan! Naast grijze boekenkasten vind je bij Löwik Wonen & Slapen nog veel meer grijze meubels, zoals grijze banken, grijze dressoirs, grijze eetkamerstoelen en nog veel meer. Het ruime aanbod grijze meubels ontdek je bij ons online of bij ons in de winkel in Vriezenveen. Scoor vandaag nog jouw grijze meubels en maak je interieur compleet! Grijze boekenkasten

Alle categorieën