Bergkasten

Een bergkast biedt veel opbergruimte en is zeker een aanwinst voor jouw woonkamer of werkkamer. Bergkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Door de verschillende uitvoeringen en stijlen is de kans groot dat je een kast vindt die bij jouw interieur past. Er zijn kasten met lades, deuren, vitrines of een combinatie hiervan. Al deze functies bieden verschillende voordelen.

381 producten gevonden

Diverse functies

Bergkast met lades: In een lade kun je van alles naast elkaar leggen. Vaak zijn dit losse spullen die snel gepakt moeten worden. Wil je geordend werken in de lades van je kast? Voor de indeling van lades zijn verschillende verdelers te vinden, zodat de la overzichtelijk blijft en alles snel terug gevonden kan worden.

Bergkast met kastdeuren: Een bergkast met kastdeuren biedt vaak ruimte voor wat grotere spullen. Je kunt er gemakkelijk in reiken en de spullen pakken die je nodig hebt. Het biedt ruimte voor servies, tafelspullen, mappen of papierwaren. Het grootste voordeel is dat je er gemakkelijk bij kan en je spullen goed opgeborgen zijn. Kies voor een industriële bergkast om jouw interieur net wat stoerder te maken. Liever een andere stijl? Bekijk ons aanbod bergkasten hier.

Bergkast met een vitrinedeel: Een vitrinedeel in een kast biedt ruimte om jouw mooiste spullen tentoon te stellen. Naast servies, kun je ook jouw leukste foto’s, beeldjes of souvenirs laten zien. Kies de items die jij het mooist vindt en mix & match deze met elkaar. Door de bescherming van een glazen deur staat de decoratie in de spotlights en ziet het er extra mooi uit.

Bergkast met een open vak: In een kast zit regelmatig een open vak. Deze ruimte kun je gebruiken door er een mooie accessoires neer te zetten, maar je kunt er ook een mooie mand in schuiven waar losse spullen in bewaard kunnen worden. Een bergkast met een open vak biedt de nodige opbergruimte en zorgt daarnaast ook voor extra sfeer in jouw woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een warme kleur eikenhout in combinatie met zwart staal. De kast wat extra accent geven? Kies ook voor metalen handgrepen.

Verschillende bergkasten voor jouw woonkamer

In veel kasten kunnen verschillende extraatjes geregeld worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ledverlichting in het vitrine gedeelte. Dit zorgt ervoor dat alles goed in beeld is. Bij veel kasten kun je ook nog kiezen voor verschillende handvatten of kastpoten, waarmee je de bergkast kunt laten aansluiten bij jouw woonstijl en smaak. Kom langs bij Löwik Wonen & Slapen of bekijk ons aanbod online.

Bergkast