Henders & Hazel

De collectie van Henders & Hazel is eigentijds en gevarieerd, ontworpen voor jou! Een interieur waar jij je thuis voelt en kunt ontspannen. In de Henders & Hazel collectie vind je verschillende woonstijlen terug, van tijdloos tot trendy. Maar ook voor industriële, natuurlijke en kleurrijke interieurs kun je hier terecht. Laat je inspireren door de collectie en creëer je eigen droominterieur!

961 producten gevonden

Meubelcollectie van Henders & Hazel

Ieder jaar introduceert Henders & Hazel weer nieuwe woonprogramma’s: comfortabele banken met vele opties, fauteuils en stoelen. Een karaktervolle collectie waar functionaliteit centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele banken en ergonomische stoelen. Daarnaast staat Henders & Hazel bekend om de goede prijs en kwaliteit verhouding. De gehele collectie is ontworpen door eigen ontwerpers. Zij reizen heel de wereld rond voor nieuwe inspiratie. De inspiratie die zij opdoen in verschillende landen vormt de basis voor de originele ontwerpen van de nieuwe collectie. Een wereldse collectie, welke jij kunt personaliseren. In alles sta jij centraal.

Duurzaam geproduceerd

Niet geheel onbelangrijk: de meubelcollectie van Henders & Hazel wordt zo duurzaam en verantwoord mogelijk geproduceerd. Dat houdt in dat zij optimaal gebruik maken van de materialen, zodat er minimale verspilling is. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijk en onbehandeld hout, waardoor het milieu minder wordt belast.

Een persoonlijke interieur

De missie van Henders & Hazel is om jou te helpen met jouw droominterieur. Onze Henders & Hazel adviseurs zijn dankzij de Henders & Hazel Academy goed geschoold, waardoor jij altijd professioneel wordt geholpen. Daarnaast kunnen vele meubels op maat worden gemaakt. Zo heb je keuze uit verschillende kleuren, materialen, afmetingen en modellen. Bij een aantal flexibele programma’s heb jij de regie zelf in eigen handen.

Interieur inspiratie bij Henders & Hazel

Ontdek de woonbeleving van H&H bij ons in de showroom. Doe inspiratie op en bekijk de volledige collectie van Henders & Hazel. Vind je het lastig om jouw ideale woonsfeer en opstelling te vinden, passend bij jouw woonwensen en woonruimte? Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het vinden van jouw ideale interieur.

Een ruime collectie en verschillende woonstijlen.

Bij Henders & Hazel vind je een ruime collectie in verschillende woonstijlen terug. Je ziet veel industriële meubels met robuust hout en metalen accenten. De charme van oude fabrieken en kantoren vormen een inspiratiebron voor de industriële meubelcollectie van H&H. De collecties lenen zich perfect voor een stoere loft in de stad, maar zijn ook ideaal voor een gezinswoning. Een industrieel interieur hoeft helemaal niet kil te zijn, de industriële collectie van Henders & Hazel geeft veel warmte door het natuurlijke hout. Combineer dit met warme kleuren en zachte materialen voor een warm thuiskomen. Ook heeft Henders & Hazel een natuurlijk en eigentijdse collectie waar gebruik wordt gemaakt van duurzame houtsoorten als wild eiken en kikarhout. Pure materialen en natuurlijke kleuren staan centraal in de natuurlijke woonstijl. De authentieke eigenschappen van het hout komen maximaal tot hun recht door het design en de subtiele afwerking. Ga je liever voor een landelijke, romantisch of moderne, elegante en eigenzinnig interieur? Ook daarvoor kun je terecht bij Henders & Hazel.

Luxury collectie by H&H

Een exclusieve collectie van Henders & Hazel: Luxury. Ontworpen door experts met liefde voor hun vak. Het luxueuze karakter zie je terug in de kleine details en de hoogwaardige kwaliteit materialen. De hoogste kwaliteit materialen, prachtige unieke designs en ultiem comfort vind je bij de luxury collectie van Henders & Hazel. Het zit hem in de kleine details, die alleen door pure ambacht gerealiseerd kunnen worden. De meeste meubelen worden dan ook op maat gemaakt en met de hand afgewerkt door vakmensen. Ook in deze collectie vind je de verschillende woonstijlen terug. Kom eens langs bij ons in de winkel en ervaar het zelf!

Henders and Hazel