Industriële buffetkasten

Wil je graag iets stoers en functioneels toevoegen aan jouw eetkamer? Ga voor een industriële buffetkast. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse industriële buffetkasten van verschillende merken. Buffetkasten zijn vaak grote kasten en bieden jou de mogelijkheid om je servies perfect uit te stallen. Daarnaast is een industriële buffetkast een sfeervolle, maar stoere toevoeging.

Een industrieel interieur

De industriële woonstijl is gebaseerd op fabrieksgebouwen en interieurs uit de 19e en 20e eeuw. In deze interieurs zag je voornamelijk neutrale kleuren, zoals zwart, wit en grijs. Daarnaast werd er vooral gebruik gemaakt van materialen als hout, metaal, steen en beton. Om het interieur sfeervol te verlichten werden er grote fabriekslampen gebruikt. Een industrieel interieur wordt gekenmerkt door een stoere look en grote functionele vormen en materialen. Denk aan grote houten meubels, ruwe stoffen, donkere kleuren en stoere woonaccessoires. Om te voorkomen dat jouw interieur te sober en te kil wordt, kun je natuurlijk ook warme tinten toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw industriële interieur perfect combineren met kleuren als rood of oranje. Om jouw industriële interieur te versterken, kun je diverse industriële meubels combineren. Denk bijvoorbeeld aan een grote industriële buffetkast met metalen accenten gecombineerd met een ovalen eettafel met een metalen onderstel. In ons assortiment vind je diverse industriële meubels, waaronder industriële buffetkasten, industriële dressoirs, industriële banken en nog veel meer! Je ontdekt ze bij ons op de website of in de winkel.

Een industriële buffetkast kopen

Een buffetkast is een kast dat vaak uit twee onderdelen bestaat. Het onderste deel bestaat vaak uit lades en/of deuren waar jij je spullen in kunt opbergen. Daar bovenop zit een vitrinedeel waar jij jouw mooiste servies of accessoires kunt tentoonstellen. Een industriële buffetkast is niet alleen heel functioneel, maar is daarnaast ook een echte eyecatcher in jouw woon- of eetkamer. In ons assortiment vind je diverse buffetkasten die verkrijgbaar zijn in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Industriële buffetkasten zijn vaak grote kasten, maar in ons assortiment vind je ook buffetkasten voor kleine woonruimtes. Een buffetkast industrieel kenmerkt zich door robuust hout, soms gecombineerd met metalen accenten. De metalen accenten zorgen voor het stoere effect en het hout zorgt daarnaast voor een warme uitstraling. Naast onze industriële buffetkasten hebben we ook moderne buffetkasten, landelijke buffetkasten, klassieke buffetkasten en nog veel meer. Kom gerust eens bij ons langs en ontdek welke soorten buffetkasten wij allemaal in ons assortiment hebben. In onze grote showroom van maar liefst 40.000 m2 kun jij genoeg inspiratie opdoen voor jouw interieur.

Deskundig advies

Wil je graag hulp bij het uitzoeken van een nieuwe industriële buffetkast? Dat kan! Onze medewerkers staan van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar. Ze geven je graag vrijblijvend deskundig advies op het gebied van kasten en andere meubelen. Daarnaast kunnen zij jou ook alles vertellen over de onderhoud van alle meubelen. Zo weet je zeker dat jij jouw nieuwe meubel goed onderhoudt en er lang van kunt genieten. Industriële buffetkasten