Industriële boekenkasten

Een industriële boekenkast kan een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. Industriële boekenkasten hebben een stoere en robuuste uitstraling. Hiermee geef je jouw interieur een eigentijdse sfeer. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende soorten boekenkasten. Wil je liever een boekenkast met of zonder deurtjes? Kies uit diverse modellen en ga voor de kast die het beste bij jou past.

Een industriële boekenkast kopen

Een industriële boekenkast is mannelijk en stoer en we zijn er groot fan van. De kast heeft vaak metalen elementen, wat een robuust effect creëert. Een boekenkast is een ideale kast voor natuurlijk jouw boeken, maar ook voor fotolijstjes, servies of andere mooie accessoires. Je kunt de kast geheel inrichten naar eigen wens. Een open boekenkast laat al jouw mooie accessoires zien, terwijl je met een boekenkast met deuren jouw spullen goed kan wegstoppen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod boekenkasten. Zo weet je zeker dat jij je perfecte industriële boekenkast vindt.

Een boekenkast indelen

Een boekenkast indelen kan soms best lastig zijn. Je wilt natuurlijk dat het er leuk uitziet, omdat al jouw spullen tentoongesteld worden. Het is belangrijk dat de kast is opgeruimd en goed is ingedeeld. Wij geven je daarom graag een aantal tips. Kleur: Je kunt jouw favoriete boeken op verschillende manieren indelen. Zo kun je jouw boeken sorteren op schrijver, kleur of vorm. Daarnaast kun je boeken ook neerleggen in plaats van ze rechtop te laten staan. Dit zorgt voor afwisseling en het ziet er ook nog eens leuk uit. Mix & Match: Naast jouw boeken kun je ook andere items neerzetten. Probeer deze items wel te groeperen, zodat het er niet rommelig uitziet. Plaats bijvoorbeeld meerdere items op een schaal of dienblad. Verschillende formaten: Zorg ervoor dat items die je op een plank plaatst niet allemaal even groot of breed zijn. De verschillende hoogtes of breedtes creëren juist een speels effect. Lukt het niet? Bekijk het even van een afstandje en probeer het daarna gewoon weer opnieuw. Ruimtelijk indelen: In een open boekenkast is alles goed te zien, daarom is het verstandig om het luchtig te houden. Plaats niet alles strak tegen elkaar, maar zorg er juist voor dat je wat lege plekken behoud. Dit brengt rust. Wil je meer informatie over hoe je het beste een boekenkast kan indelen of meer informatie over een industriële boekenkast? Vraag onze medewerkers, zij helpen jou graag!

Een goedkope industriële boekenkast

Een mooie boekenkast kan soms best prijzig zijn, maar dat hoeft niet altijd. Wij hebben regelmatig boekenkasten in de aanbieding. Houd onze website en nieuwsbrief goed in de gaten. Zo weet je zeker dat je geen aanbieding misloopt. Tot slot kun je ook nog een kijkje nemen in onze outlet. Hierin staan scherp afgeprijsde showroommodellen die tevens direct leverbaar zijn. Onze outlet is online en in onze showroom te bekijken. Voor welke boekenkast ga jij? Industriële boekenkast