Zwarte boekenkasten

Ben jij op zoek naar een stijlvolle zwarte boekenkast? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment zwarte boekenkasten van merken als IN.House, Richmond en Kare Design. Een zwarte boekenkast past goed in verschillende woonstijlen. Bekijk de volledige collectie online of kom langs in onze winkel!

Zwarte boekenkast

Bij ons vind je zwarte boekenkasten in verschillende stijlen en formaten. De één is volledig open en de ander is afgesloten met deuren. Een zwarte boekenkast creëert veel sfeer in jouw interieur, de één met een luxe uitstraling en de ander industrieel. Wil je contrasten creëren in jouw interieur, combineer een zwarte boekenkast dan met lichte kleuren. Zo gaan zwart en wit heel goed samen. Wanneer je een licht eiken vloer en neutrale tinten combineert met een grote zwarte kast dan ontstaat er een chique uitstraling. Je kunt ook veel sfeer creëren door verschillende donkere tinten te combineren. Donkere meubels, vloeren en wanden zorgen er wel voor dat de ruimte kleiner oogt, maar het geeft tegelijkertijd ook een stijlvol en warme sfeer. Wil je de ruimte niet te klein laten ogen, zorg dan dat één of twee wanden een lichte kleur krijgen. Je kunt hierdoor ook accent leggen op de lengte of breedte van de kamer en de ruimte daardoor optisch breder of langer laten lijken. Breng een lichte kleur aan op de wand die je wilt accentueren.

Een zwarte boekenkast in verschillende maten en stijlen

Een zwarte boekenkast is verkrijgbaar in verschillende maten en woonstijlen. Zo heb je hele grote en brede boekenkast, waarvan je een echte eyecatcher kan maken tegen een lange wand. De meeste open boekenkasten hebben aan de onderkant van de kast twee deuren waar je nog spullen achter kunt opbergen. Je kunt ook kiezen voor een lange, smalle boekenkast waarvoor je niet veel ruimte nodig hebt en waarmee je een accent legt op de hoogte van de ruimte. Onze zwarte boekenkasten komen voor in drie uitvoeringen: volledig open, met een achterwand en zijwand en de voorkant open of volledig dicht met deuren. Wil je de kast vooral gebruiken om boeken of andere spullen in op te bergen en wil deze spullen uit het zicht houden? Dan is een zwarte boekenkast met deuren de beste oplossing. Zo hou je het voor het oog rustig. Een open kast kan al snel rommelig ogen. Wil je jouw mooiste boeken tonen en er een mooie eyecatcher van maken, dan kun je kiezen voor een open kast. Een volledig open boekenkast zonder achterwand oogt wat luchtiger en houdt de ruimte meer open. Boekenkast inrichten Een boekenkast is erg handig om boeken in op te bergen. Wissel af met mooie statement accessoires om er een mooi geheel van te maken, bijvoorbeeld een mooie grote vaas of een mooie foto van het gezin. Plaats niet alle boeken rechtop, maar leg er ook een paar op elkaar op de zijkant. Het ziet er niet alleen een stuk vrolijker uit, de stapel kan ook nog eens dienen als boekensteun. Bekijk onze volledige collectie zwarte boekenkasten online of kom langs in de winkel! Zwarte boekenkast