Slaapbanken

Slaapbanken, praktisch ligcomfort

Een slaapbank is bedoeld om ruimte te besparen. Het is een meubel waar u uitgebreid op kunt zitten als comfortabel op kunt slapen en heeft dus een goed lig- en zitcomfort. Bij Löwik Wonen & Slapen vindt u enkel de beste bedbanken. De slaapbanken zijn er in diverse designs, kleuren en afmetingen. Zo heeft u o.a. de keuze uit een 2-persoons opklapbaar bed voorzien van een binnenvering matras, of een 1-persoons bedbank waarbij de zitkussens tevens het matras vormen. Het zijn allemaal prima bedden waar u ontspannen op kunt slapen.

 • namira_slaapbank_hoekbank_inhouse_bedsofa_2

  Namira slaapbank

   1.199
  Bekijk
 • setUp_edge_slaapbank_25-zitsbank_furninova_sofabed_1 (1)

  Setup slaapbank

  v.a.  849
  Bekijk
 • Pedro slaapbank

  Pedro slaapbank

   949
  Bekijk
 • Pallas slaapbank

  Pallas slaapbank

   1.499
  Bekijk
 • fundo_fox_slaapbank_droomdomein_sofabed_1

  Fundo slaapbank

   1.499
  Bekijk

Vindingrijk met beperkte mogelijkheden

Als een ruimte niet zo groot is, dan is het handig om zo goed mogelijk met de ruimte om te gaan. Het kan gaan om een kleine slaapkamer, een studentenkamer of een kleine ruimte waar slaapruimte voor logees gecreëerd moet worden. Een goede oplossing voor weinig ruimte is o.a een slaapbank, deze bank kunt u eenvoudig ombouwen tot een comfortabel bed. Bij de aanschaf van een slaapbank is het belangrijk om goed op de volgende punten te letten:

 1. Ruimte: De bedbank verdient een goede plek in de kamer. Iedere slaapbank kan op eigen wijze uitgeklapt worden tot bed. Het is belangrijk dat er ruimte genoeg is om de bank prettig uit te klappen, iedere slaapbank heeft een ander systeem. Kijk vooral goed naar de voor- en nadelen en of dit goed uitkomt in de ruimte. Iedere keer als de bank gebruikt wordt, moet het bed ook opgemaakt worden. Het is dus prettig als er eenvoudig om het bed heengelopen kan worden.
 2. Het systeem: Ieder bedbank heeft een ander systeem en is op een andere manier opgebouwd. Het matras en de bedbodem zijn bij iedere bedbank anders gemaakt. Laat u goed voorlichten om de juiste keuze te maken. Deze keuze heeft o.a. te maken met de intensiviteit waarop de slaapbank wordt gebruikt en wat past bij uw slaapwensen.
 3. Uiterlijk: Een zitbank moet vooral passen en aansluiten bij uw woonstijl. Er zijn bij iedere bank veel keuzemogelijkheden, u heeft bijvoorbeeld keuze in de bekleding, de vorm van de armleuningen en de kleur van de poten. U kunt er voor kiezen om de bank mee te nemen in het kleurenplan van de ruimte, of de bank wordt een eyecatcher en krijgt een opvallende kleur. Een kwalitatief goede slaapbank gaat jaren mee, zorg dat u niet te snel bent uitgekeken op de kleur en de bekleding.