Ontvang 50% korting op de 2e relaxfauteuil

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je weer een superleuke relaxfauteuil aanbieding.
Door de jaren heen hebben we bij Löwik Wonen & Slapen gewerkt aan één van de grootste afdelingen voor relaxfauteuils van Nederland. Je vindt hier een zeer gevarieerd aanbod relaxfauteuils van de meest luxe merken tot hele betaalbare, maar toch stijlvolle instapmodellen.
Nu profiteer je tijdelijk van een scherpe aanbieding op geselecteerde modellen uit het luxesegment. Tot en met vrijdag 31 mei 2024 ontvang je namelijk maar liefst 50% korting op de 2e relaxfauteuil uit onze Twice, Twinz en Himolla collectie!

Twice relaxfauteuils

De Twice relaxfauteuils van meubelfabriek de Toekomst worden in Nederland vervaardigd met een sterk accent op ergonomie, comfort, functionaliteit en innovatief design. Met keuze uit vele mogelijkheden in maatvoeringen, opties en stof- en leersoorten, stel je jouw ideale relaxfauteuil samen. De Twice relaxfauteuils zijn standaard al voorzien van elektrische verstelmogelijkheden voor de rugleuning en voetklep, hoe lekker is dat?

Twinz relaxfauteuils

De Twinz relaxfauteuils van Gealux combineren rank design met slimme techniek en onovertroffen zitcomfort. Net als de Twice relaxfauteuils zijn de modellen uit de Twinz serie ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, opties en stof- en leersoorten én zijn ze standaard voorzien van elektrische verstelmogelijkheden.

Himolla relaxfauteuils

Himolla staat voor comfort naar wens en design op maat. De relaxfauteuils van Himolla blinken uit in ultiem zitcomfort en onderscheiden zich middels een technisch hoogstaand elektrisch relaxmechanisme. De relaxfauteuils uit de Easy Swing en Cosyform collectie van Himolla, die we voor je beschikbaar hebben op onze relaxafdeling, zijn verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende maatvoeringen en met tal van opties en stof- en leersoorten.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 30 april t/m 31 mei 2024
  • De actie is alleen geldig op modellen uit de Twice, Twinz en Himolla collectie
  • De 50% korting geldt voor de laagst geprijsde relaxfauteuil van de twee relaxfauteuils
  • De actie is alleen geldig in de showroom
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • De actie is niet geldig op reeds gedane aankopen
  • De actie geldt niet op showroommodellen en reeds afgeprijsde relaxfauteuils
  • Vraag de verkoopadviseurs in de winkel naar alle actievoorwaarden
  • Onder voorbehoud van wijzigingen