Tv-meubels met hout en staal

Ben jij op zoek naar een tv-meubel hout en staal? Bij Löwik Wonen & Slapen hebben wij een ruim assortiment industriële tv-meubels van hout en staal, staal met hout of alleen staal. Een tv-meubel heeft een prominente plek in de woonkamer en is daarom een belangrijke stijlmaker in jouw interieur. Bekijk de volledig collectie tv-meubels met hout en staal online of kom sfeerproeven in onze showroom.

Tv-meubel hout en staal in een industrieel interieur

Een tv-meubel van hout heeft een industriële sfeer en vormgeving. Hierdoor past dit stoere meubel perfect in een industrieel interieur, maar ook erg goed in een vintage, stoer landelijk of stoer modern interieur. Een tv-meubel hout staal komt in vele uitvoeringen voor, denk aan een grof ontwerp met ruw hout en ruw afgewerkt metaal, maar ook in een slanke moderne uitvoering met een gladde afwerking en smalle, afgewerkte stalen details. Voor ieder wat wils! Kies vooral voor een tv-meubel dat past bij jouw interieur en je persoonlijkheid. Vind je het lastig te bepalen wat goed bij jouw woonstijl past? Onze adviseurs denken graag met jou mee en geven je deskundig advies.

Het juiste formaat tv-meubel hout staal

Wanneer je een model tv-meubel hout staal hebt gevonden dat goed past bij jouw woonstijl, is het ook belangrijk dat je het juiste formaat aanschaft. Zo hebben we kleine tv-meubels van 140 cm, maar ook lange formaten van 190 cm of meer. Welk formaat tv meubel hout staal voor jouw geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren. In eerste instantie de beschikbare ruimte. Meet daarom goed de wand op waar jouw tv-meubel van hout en staal komt te staan. Houd ook rekening met de diepte van het tv-meubel i.v.m. de loopruimte en openslaande deuren. Daarnaast kijk je ook naar het formaat van jouw televisie. Het mooiste is dat het tv-meubel langer is dan jouw televisie, zodat het er optisch ruimtelijker uit ziet. Wanneer je veel ruimte overhoudt, zou je hier ook een mooie vaas of plant naast kunnen zetten.

Hoeveel opbergruimte heb je nodig in jouw tv-meubel staal hout?

Een tv-meubel is oorspronkelijk ontworpen om jouw televisie op te plaatsen en media-apparatuur in op te bergen zoals een dvd-speler, audio apparatuur en meer. Tegenwoordig maken wij hier niet zoveel gebruik meer van en is dit vervangen voor een enkele digitale ontvanger en wellicht een (smalle) spelcomputer. Er blijft dus ruimte over in jouw tv meubel staal hout! Bedenk daarom van tevoren hoeveel opbergruimte je nodig hebt en wat je erin wilt opbergen. Zijn lades handig of wil je liever deurtjes in jouw tv-meubel staal hout? Het is allemaal mogelijk. Bekijk alle opties online of kom eens langs en bespreek jouw wensen met een van onze adviseurs.

Shop jouw tv-meubel hout en staal online

Jouw favoriete tv-meubel hout en staal shop je eenvoudig online van merken als IN.House, Henders & Hazel, Profijt Meubel en meer. Je kunt natuurlijk ook altijd in onze showroom langskomen. Met ruim 40.000 m2 wooninspiratie slaag jij gegarandeerd. Tv-meubel hout staal