Grijze buffetkasten

Een grijze buffetkast is stijlvol, tijdloos en makkelijk te combineren met andere kleuren. Daarnaast past een grijze buffetkast in verschillende interieurs. Of je nu een modern interieur hebt of een industrieel interieur, een grijze buffetkast misstaat niet. Ontdek onze grijze buffetkasten online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Buffetkasten zijn hip

Bij een buffetkast denken we aan een klassieke kast voor servies, bestek en borden. Vroeger werden deze kasten hier ook grotendeels voor gebruikt. Ze waren een verlengstuk van de eettafel. We zagen buffetkasten toen voornamelijk in de keuken staan, maar tegenwoordig kan een buffetkast ook prima in de woonkamer. Ze werden gezien als een klassiek / landelijk meubelstuk met een warme uitstraling. Veel mensen vinden een buffetkast oubollig, maar niets is minder waar. Ze zijn juist hip! Tegenwoordig zijn ze een stuk moderner geworden en kun je buffetkasten met verschillende woonstijlen combineren. Een stijlvolle kast die jouw de mogelijkheid biedt om spullen op te bergen en jouw mooiste servies en woonaccessoires tentoon te stellen. In ons assortiment vind je een ruim aanbod buffetkasten in verschillende stijlen, uitvoeringen en kleuren. Je kunt voor een opvallend kleurtje gaan als bordeauxrood of blauw, maar ook voor een neutrale kleur als wit of grijs. Een grijze buffetkast is stijlvol en raak je niet snel op uitgekeken. Daarnaast kun je een grijze buffetkasten met verschillende woonstijlen combineren, van klassiek tot industrieel. Ontdek ze allemaal!

Diverse soorten grijze buffetkasten

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse soorten grijze buffetkasten. De basis bestaat uit twee delen. De bovenkant bestaat uit glas met planken / vakken waar jij jouw mooiste servies kan neerzetten. Het onderste deel bestaat vaak uit lades en / of deuren waar jij spullen in kunt opbergen. Onze grijze buffetkasten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een grijze buffetkast met draaideuren of schuifdeuren, maar ook met of zonder glas. Het aanbod is ruim, zodat er altijd wel een grijze buffetkast is die past bij jou en jouw interieur. Wil jij van jouw buffetkast een echte sfeermaker maken? Combineer jouw servies met warme woonaccessoires. In ons assortiment woonaccessoires vind je diverse items die jouw grijze buffetkast laten stralen. Onze woonaccessoires vind je ook bij ons in de winkel. In onze grote showroom van maar liefst 40.000m2 kun jij genoeg inspiratie opdoen!

Een grijze buffetkast kopen

Grijs is voor veel mensen een veilig kleur, want de kleur is makkelijk te combineren. Daarnaast bestaat grijs uit verschillende grijstinten waarmee je eindeloos kan variëren. Dat kan ook met een grijze buffetkast! Je kunt de buffetkast combineren met gekleurde woonaccessoires, maar je kunt de buffetkast ook tegen een gekleurde wand plaatsen. Verf jouw wand bijvoorbeeld in een mooie kleur als denim blauw of donkergroen en plaats jouw grijze buffetkast tegen deze wand. Wij durven te wedden dat het resultaat verbluffend is! Wil jij ook graag zo’n blikvanger in jouw eetkamer of woonkamer hebben en wil je daar graag hulp bij hebben? Kom gerust een keertje langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder. Grijze buffetkasten