Grijze tv-meubels

Op zoek naar een stijlvol tv-meubel? We hebben bij Löwik Wonen & Slapen een ruim assortiment tv meubels in diverse stijlen, kleuren en maten. Zo hebben we ook verschillende varianten grijze tv-meubels. Een grijs tv-meubel heeft een rustige en stijlvolle uitstraling. Bekijk ons volledige assortiment online of kom sfeer proeven in de winkel.

Verschillende stijlen grijze tv-meubels

Bij ons vind je een ruim assortiment grijze tv meubels in verschillende woonstijlen. Daarnaast zijn de tv kasten ook van verschillende materialen gemaakt. Zo heb je een tv meubel industrieel grijs wat volledig van metaal gemaakt kan zijn of van grijs gelakt hout met metalen elementen. Bij industrieel denken we al snel aan donker hout en metaal, maar een grijs tv meubel van metaal creëert ook een industriële sfeer en houdt het interieur licht. Daarnaast zijn de meeste tv meubels van hout gemaakt. Een grijs tv-meubel wordt dan afgewerkt met een grijze laklaag. Wil je wat warmte toevoegen aan het meubel? Ga voor een tv meubel grijs met een houten blad. Het houten blad geeft net even wat meer sfeer en warmte. Dit zie je veel terug in landelijke grijze tv meubels. Hou je van een modern en minimalistisch design? Kies dan voor een tv meubel hoogglans grijs. Je kunt dan kiezen voor een tv meubel op pootjes of voor een stijlvolle tv meubel hoogglans grijs zwevend.

Zwevend tv-meubel

Een grijs tv-meubel past in verschillende soorten interieurs en is in iedere woonstijl terug te vinden. Maar welk model past nou in jouw interieur? We zien natuurlijk veel standaard tv-meubels op poten, wat prima is voor de meeste interieurs. Maar heb je er wel eens aan gedacht hoe een zwevend tv meubel zou staan? Heb jij een kleine of smalle woonruimte en oogt het al snel ‘vol’? Dan is een tv meubel zwevend wit wellicht een goede oplossing! Doordat het niet op de grond staat en dus boven de grond ‘zweeft’, lijkt de ruimte optisch groter. Dit komt doordat de vloer zichtbaar blijft en de lengte lijn van de muur niet wordt onderbroken. Een zwevend tv meubel zorgt dus voor de nodige opbergruimte en daarnaast behoud jij jouw vloeroppervlakte. Het is ook nog eens ideaal met schoonmaken!

Tv-meubel: een stijlvolle opberger

Een tv-meubel is in eerste instantie bedoeld om je televisie op te plaatsen en elektronische apparatuur in op te bergen. Tegenwoordig heeft lang niet iedereen meer deze opbergruimte nodig. Vaak hebben we alleen een klein kastje voor digitale tv en in sommige gevallen een spelcomputer. Wat doe je dan met alle overige opbergruimte en zet je de televisie nog steeds op het meubel? Een grijs tv meubel wordt een stijlvolle opbergkast, want je kunt de ruimte natuurlijk ook gebruiken om andere spulletjes in op te bergen. Handig toch? Een tv hoef je ook niet altijd meer op de kast te plaatsen. Je kunt hem ook aan de muur bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je ruimte overhoud om accessoires of een mooie plant op jouw tv meubel wit te plaatsen. Dat maakt het allemaal net even wat gezelliger!

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een tv-meubel?

Een tv meubel is verkrijgbaar in verschillende hoogte en breedte maten. Wil je jouw televisie op of boven het meubel plaatsen, dan is het belangrijk dat de verhoudingen kloppen. Zorg altijd dat je aan beide kanten van de tv nog wat ruimte over hebt. Meet voordat je jouw tv meubel aankoopt ook de beschikbare ruimte op van de wand waar je het meubel op plaatst. Let daarbij ook op de loopruimte die je nodig hebt voor het tv meubel. Bekijk de volledige collectie grijze tv-meubels van o.a. Xooon, Henders & Hazel en Profijt Meubel online of kom langs in de winkel!