Witte boekenkasten

Ben jij op zoek naar een witte boekenkast voor in jouw woonkamer of studeerkamer? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie witte boekenkasten in verschillende maten, materialen en stijlen. Zo kun jij je mooiste boekencollectie opbergen en mooi tentoonstellen. Bekijk de collectie online of kom eens langs in de winkel!

Witte boekenkast

Een witte boekenkast kun je plaatsen in verschillende ruimtes. Vind jij het mooi om je grote boekencollectie te laten zien op een prominente plek in jouw interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een grote boekenwand in jouw eet- of woonkamer. Plaats er hier en daar mooie accessoires in voor extra sfeer. Om jouw interieur persoonlijk te maken is het leuk om ook persoonlijke spullen te plaatsen, bijvoorbeeld een aantal foto’s of een mooi beeld dat je op vakantie hebt gekocht. Een grote boekenkast over de volledige wand kan ook ideaal zijn voor op een kantoor. Plaats onderin achter schuifdeurtjes kantoorspullen als mappen, papieren en dergelijke en plaats jouw boeken en accessoires op de planken. Heb je niet zoveel boeken of niet veel ruimte voor een witte boekenkast, dan kun je er ook voor kiezen om een hoge, smalle kast te plaatsen.

Materialen witte boekenkasten

Witte boekenkasten worden van verschillende materialen gemaakt. Jaren geleden werden ze vooral van massief hout gemaakt. Deze kasten waren dan ook heel erg zwaar. Tegenwoordig worden veel kasten van MDF gemaakt. In sommige gevallen zie je wel massief houten onderdelen voor de sfeer, bijvoorbeeld eiken kastfronten of legplanken. Witte boekenkasten worden vaak geleverd met een witte laklaag. Daarnaast hebben we ook een collectie melamine witte boekenkasten, waarvan de toplaag van een soort kunststof is gemaakt met een houten look & feel en een krasvaste, onderhoudsvrije toplaag.

Verschillende stijlen

Iedereen heeft zijn eigen interieurstijl en interieurwensen, daarom zorgen we altijd voor een gevarieerd productaanbod. We werken met verschillende leveranciers en merken samen om dit neer te kunnen zetten. Zo vind je jouw witte boekenkast van merken als IN.HousePronto Wonen, Profijt Meubelen, IN.House en Richmond. Daarnaast zijn onze witte boekenkasten in verschillende stijlen verkrijgbaar. Vind je het lastig te bepalen welke stijl goed bij jouw interieur past? Onze interieuradviseurs helpen je graag met jouw zoektocht naar de perfecte boekenkast, open kast, wandkast of opbergkast.

Witte boekenkast kopen

Koop je witte boekenkast bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen! Laat je inspireren in onze enorme showroom. Bij ons kun je terecht voor je gehele interieur, van jouw vloer tot aan jouw slaapkamer, keuken, kasten en zitmeubels. Je kunt ook jouw favoriete witte boekenkast online shoppen, lekker eenvoudig vanaf je bank!

Witte boekenkast