Vintage tv-meubels

Vintage tv-meubels geven veel sfeer aan jouw interieur. Oorspronkelijk zijn vintage meubels 50 jaar of ouder en dus niet nieuw verkrijgbaar. Mede door de vintage interieurtrend zijn er veel meubels verkrijgbaar met de vintage stijl, maar dan in een nieuw jasje. Op zoek naar een vintage tv-meubel? Bekijk dan ons aanbod online of doe inspiratie op in onze showroom.

Vintage tv-meubel, een stijlvolle opbergkast

De tv-meubel van tegenwoordig is niet alleen meer bedoeld om je tv op te plaatsen en al jouw media-apparatuur in op te bergen. Tegenwoordig hangen we de tv gewoon aan de muur en hebben we vaak ook geen apparatuur meer nodig. Wat doe je dan met het tv-meubel? Een vintage tv-meubel is dan niet alleen een stijlvolle toevoeging aan jouw zithoek, maar biedt ook extra opbergruimte voor andere spullen. Wanneer je ruimte over hebt naast de televisie of wanneer je dit ophangt, kun je het meubel naar eigen smaak stylen met een vaas of plant.

De ideale afmeting van jouw tv-meubel vintage

Wanneer je een nieuw vintage tv-meubel aanschaft, is het goed om te weten waar je op moet letten met betrekking tot de afmetingen. Meet daarom altijd eerst de lengte van de wand op waar het meubel tegenaan komt te staan. Daarnaast is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de grootte van de televisie. Een tv-meubel vintage dat kleiner of even groot is als jouw tv valt weg in de ruimte. Kies daarom altijd voor een langer tv-meubel dan jouw televisie.

Kenmerken van een vintage tv-meubel

Een vintage tv-meubel heeft een geheel eigen stijl. De meubels zijn gemaakt van hout en vaak in een donkere kleur gelakt. Daarnaast is het meubel te herkennen aan het slanke ontwerp en de organische vormen. Een vintage tv-meubel staat op slanke hoge houten poten – tegenwoordig ook metaal – die vaak een beetje taps aflopen. Dit geeft het meubel een elegante uitstraling.

Shop jouw favoriete tv-meubel vintage bij Löwik Wonen & Slapen!

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie vintage tv-meubels van topmerken als Kare Design, Zuiver, Feelings en Xooon. Naast vintage tv-meubels vind je ook tv-meubels in andere woonstijlen. Vintage past ook erg goed bij de industriële woonstijl. Bekijk daarom ook eens onze industriële tv-meubels! Kom je er niet uit of wil je graag hulp bij het inrichten van jouw woonruimte? Onze interieuradviseurs geven je graag advies, geheel vrijblijvend. Shop online of kom eens langs in onze winkel! vintage tv-meubel