Matrastoppers

Een matrastopper, ook wel topper genoemd, is een (dun) matras dat op het huidige matras wordt gelegd. Het matras wat eronder ligt, slijt hierdoor minder snel. Een matrastopper wordt vooral gebruikt om beter ligcomfort te creëren. Een goede nachtrust hangt grotendeels van je matras af. Het is belangrijk om voor een matrastopper te kiezen die jou comfort en ondersteuning geeft.

3 producten gevonden

Een topper voor een matras

Net als matrassen, bestaan er ook matrastoppers in verschillende soorten. Het is belangrijk om goed te kijken naar het comfort, het materiaal, de verwachte levensduur en de ventilatie. Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we verschillende matras toppers. Heb jij een hard matras en wil je liever meer comfort? Dan kun je kiezen voor een zachte matrastopper. Ga voor een bed topper die het beste bij jouw lichaam en wensen past.

Verschillende materialen

Matrastoppers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er matrastoppers gemaakt van comfortschuim, traagschuim, koudschuim of latex. Een traagschuim topper zorgt bijvoorbeeld voor minder druk en een betere doorbloeding. Een koudschuim of latex topper zorgt voor meer veerkracht en steun. Daarnaast zijn de matrastoppers in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De afmetingen beginnen bij een eenpersoons maat vanaf 70 cm breed tot een tweepersoons maat van 200×220 cm. Zo vind je voor jouw bed en matras de perfecte matrastopper.

Een split top of split matrastopper

Een split topper matras is een tweepersoons matrastopper die aan één kant of beide kanten een split heeft. Zo kun jij op jouw verstelbare tweepersoonsbed toch een matrastopper leggen en het bed afzonderlijk verstellen. De split zit meestal aan het hoofdeinde. Het is dan niet mogelijk om het voeteneind afzonderlijk te verstellen. Wil je dat wel? Dan moet je kiezen voor een matrastopper met een dubbele split. Je kan dan zowel het hoofdeinde als voeteneinde verstellen. Wil je meer weten over een split topper matras? Onze medewerkers geven jou graag meer informatie.

Aanbieding matrastoppers

Een matrastoppers verbetert de kwaliteit van je nachtrust aanzienlijk, maar de aanschaf kan wel veel geld kosten. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je matrastoppers in verschillende prijsklassen. Wil je liever een matrastopper die in de aanbieding is? Houd onze nieuwbrief in de gaten! Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in onze outlet. Hierin plaatsen wij afgeprijsde artikelen of afgeprijsde showroommodellen. Wil je meer weten over matrastoppers? Neem gerust contact met ons op!

Boxspring met matrastopper