Bijzettafels

Een bijzettafel of bijzettafelset is een leuke toevoeging aan jouw interieur. Bijzettafels worden nu veel gebruikt als vervanging van de salontafel, maar kunnen bijvoorbeeld ook als plantentafel dienen. Bijzettafels heb je in heel veel stijlen en formaten. Combineer verschillende stijlen voor een gezellige sfeer in huis!

645 producten gevonden

Multifunctioneel en stijlvolle bijzettafels

Een bijzettafel is een laag tafeltje dat gebruikt wordt om iets op te zetten. Ze worden vaak naast een fauteuil of bank geplaatst om daar je kopje op weg te zetten. Rond de jaren ‘50 en ‘60 zag je vaak een bijzettafelset die je onder elkaar weg kunt schuiven.

De modellen zoals we ze uit de jaren ‘50 kennen, worden niet meer verkocht en enkele bijzettafels zijn nu ook volop verkrijgbaar in verschillende designs. Zo vind je bij ons in de collectie moderne, industriële, Scandinavische, maar ook vintage bijzettafels. Wist je dat het een super tof effect geeft wanneer je verschillende stijlen bijzettafels combineert? Het geeft een speels en gezellig effect. De verschillende bijzettafels kun je als geheel groeperen en daarmee de salontafel vervangen. Gebruik hiervoor diverse breedtes en hoogtematen, zodat je ze half in elkaar kunt schuiven. Je kunt ook bijzettafels samenbrengen voor een plantenhoekje. We zien steeds vaker groen in huis, door verschillende plantsoorten te groeperen op een groep bijzettafels van diverse hoogtes creëer je een gezellig geheel.

Liever een bijzettafelset?

Onze bijzettafels zijn ook verkrijgbaar als sets. Een bijzettafelset bestaat vaak uit twee of drie bijzettafels in verschillende afmetingen, maar wel in dezelfde stijl. Wanneer je liever een bijzettafel in dezelfde stijl wilt, is een bijzettafel een goede oplossing. Natuurlijk kun je de set wel los van elkaar gebruiken. Plaats bijvoorbeeld twee tafels voor de bank als vervanging voor de salontafel en plaats een tafel naast de bank of gebruik het als tafel voor de plantenhoek. Wanneer je diverse stijlen mixt krijg je een speels effect in je interieur, met een bijzettafelset in één stijl creëer je meer rust en eenheid.

Rond, vierkant of toch een geometrische vorm?

Bijzettafels komen in vele vormen en maten voor. Vierkante bijzettafels doen het goed in strakke moderne interieurs of met een stoere metalen onderstel in een industrieel interieur. Tegenwoordig zien we ook vele hippe bijzettafels met een geometrische vorm. Leuk in een modern of Scandinavisch interieur! In jouw interieur plaats je vaak veel ‘vierkante’ vormen. Kasten zijn vaak vierkant of rechthoekig, evenals je eetkamertafel – al zien we nu steeds vaker ronde en ovale eetkamertafels – en natuurlijk bestaan de meeste huizen uit rechte vormen. Daarom is het juist leuk om een ronde bijzettafel te plaatsen, dit breekt mooi met de rest.

Een bijzettafel koop je bij Löwik

We hebben een zeer uitgebreid assortiment in bijzettafels en bijzettafelsets, voor ieder interieur hebben wij wel een passende tafel. Om een volledig assortiment te kunnen bieden, werken wij samen met diverse merken. Zo biedt het merk Feelings een hedendaagse, moderne sfeer. Alle nieuwe trends vind je in deze collectie terug. Zoek je iets opvallends? Bekijk dan de collectie van Kare Design, zij staan bekend om hun unieke ontwerpen, altijd vol fantasie, opvallend en authentiek. Voor een echte eyecatcher moet je zeker even een kijkje nemen in de collectie van Kare! Heb je liever een bijzettafel in landelijke sferen? Bekijk dan de collectie van Pronto Wonen of Livingfurn.

Bekijk de collectie online of kom gezellig shoppen in onze showroom!

bijzettafel