Witte tv-meubels

Op zoek naar een stijlvol tv-meubel? We hebben bij Löwik Wonen & Slapen een ruim assortiment tv meubels in diverse stijlen, kleuren en maten. Zo hebben we ook verschillende varianten witte tv-meubels. Een tv meubel wit heeft een rustige en stijlvolle uitstraling. Bekijk ons volledige assortiment online of kom sfeer proeven in de winkel.

Verschillende stijlen witte tv-meubels

Bij ons vind je een ruim assortiment witte tv meubels in verschillende woonstijlen. Als je gaat voor een wit tv meubel, dan heb je in de basis keuze uit een hoogglans wit tv meubel of een tv meubel wit mat. Daarnaast zijn de tv kasten ook van verschillende materialen gemaakt. Zo heb je een tv meubel industrieel wit wat volledig van metaal gemaakt kan zijn of van wit gelakt hout met metalen elementen. Bij industrieel denken we al snel aan donker hout en metaal, maar een wit tv meubel van metaal creëert ook een industriële sfeer en houdt het interieur licht. Daarnaast zijn de meeste tv meubels van hout gemaakt. Een wit tv-meubel wordt dan afgewerkt met een witte laklaag. Wil je wat warmte toevoegen aan het meubel? Ga voor een tv meubel wit met een houten blad. Het houten blad geeft net even wat meer sfeer en warmte. Dit zie je veel terug in landelijke witte tv meubels. Hou je van een modern en minimalistisch design? Kies dan voor een tv meubel hoogglans wit. Je kunt dan kiezen voor een tv meubel op pootjes of voor een stijlvolle tv meubel hoogglans wit zwevend.

Zwevend tv-meubel

Een wit tv-meubel past in verschillende soorten interieurs en is in iedere woonstijl terug te vinden. Maar welk model past nou in jouw interieur? We zien natuurlijk veel standaard tv-meubels op poten, wat prima is voor de meeste interieurs. Maar heb je er wel eens aan gedacht hoe een zwevend tv meubel zou staan? Heb jij een kleine of smalle woonruimte en oogt het al snel ‘vol’? Dan is een tv meubel zwevend wit wellicht een goede oplossing! Doordat het niet op de grond staat en dus boven de grond ‘zweeft’, lijkt de ruimte optisch groter. Dit komt doordat de vloer zichtbaar blijft en de lengte lijn van de muur niet wordt onderbroken. Een zwevend tv meubel hoogglans wit zorgt dus voor de nodige opbergruimte en daarnaast behoud jij jouw vloeroppervlakte. Het is ook nog eens ideaal met schoonmaken!

Tv-meubel: een stijlvolle opberger

Een tv-meubel is in eerste instantie bedoeld om je televisie op te plaatsen en elektronische apparatuur in op te bergen. Tegenwoordig heeft lang niet iedereen meer deze opbergruimte nodig. Vaak hebben we alleen een klein kastje voor digitale tv en in sommige gevallen een spelcomputer. Wat doe je dan met alle overige opbergruimte en zet je de televisie nog steeds op het meubel? Een wit tv meubel wordt een stijlvolle opbergkast, want je kunt de ruimte natuurlijk ook gebruiken om andere spulletjes in op te bergen. Handig toch? Een tv hoef je ook niet altijd meer op de kast te plaatsen. Je kunt hem ook aan de muur bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je ruimte overhoud om accessoires of een mooie plant op jouw tv meubel wit te plaatsen. Dat maakt het allemaal net even wat gezelliger!

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een tv-meubel?

Een tv meubel is verkrijgbaar in verschillende hoogte en breedte maten. Wil je jouw televisie op of boven het meubel plaatsen, dan is het belangrijk dat de verhoudingen kloppen. Zorg altijd dat je aan beide kanten van de tv nog wat ruimte over hebt. Meet voordat je jouw tv meubel aankoopt ook de beschikbare ruimte op van de wand waar je het meubel op plaatst. Let daarbij ook op de loopruimte die je nodig hebt voor het tv meubel. Bekijk de volledige collectie witte tv-meubels van o.a. Xooon, Henders & Hazel en Profijt Meubel online of kom langs in de winkel! Witte tv meubel