Bartafels

Ben jij op zoek naar een nieuwe bartafel, dan kun je bij Löwik Wonen & Slapen terecht voor een uitgebreide collectie! Steeds vaker wordt de eetkamertafel vervangen voor een bartafel in de keuken of eetkamer. Bartafels hebben ook meerdere functies. Gebruik het in de ochtend om te ontbijten en in de avond om gezellig met wat vrienden een wijntje te drinken. Benieuwd naar onze bartafels? Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel.

88 producten gevonden

Bartafel keuken

Hoe gezellig is een bartafel in de keuken? Wanneer je lekker staat te koken in de keuken, kunnen je vrienden en familie er gezellig bij staan aan de bartafel. Een bartafel is een tafel dat mensen trekt, je gaat er gemakkelijk aan staan of je gaat zitten op een barkruk. ‘s Ochtends om te ontbijten en ‘s avonds om gezellig een wijntje te drinken met vrienden. Het fijne aan een bartafel is dat er veel meer mensen gebruik van kunnen maken, je kunt er ook gezellig bij staan als er geen plaats meer is op een van de barstoelen. Heb je een ruime leefkeuken dan is een bartafel in de keuken ideaal. Plaats het bijvoorbeeld tegen de muur of los in de ruimte.

Bartafel kopen

Ben jij van plan om een bartafel te kopen? Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruim assortiment bartafels in verschillende stijlen: modern, industrieel of landelijk. Bovendien zijn er naast de standaard rechthoekige bartafels ook ronde bartafels, ovaal en zelf uitschuif-bartafels! Je kunt hier ook terecht voor een complete bartafelset: een bartafel met krukken of een bartafel met stoelen. Een bartafel met krukken oogt meer open, maar een bartafel met stoelen biedt meer comfort. Een barkruk met rugleuning biedt meer steun in de rug, vooral wanneer je lange avonden aan de bartafel zit. Wil jij een bartafel kopen maar weet je nog niet goed waar je de tafel het beste kunt plaatsen of welke stijl het beste past in jouw interieur? Geen probleem, onze interieuradviseurs staan voor jou klaar om een vrijblijvend en onafhankelijk advies te geven!

Hoogte bartafel

Een bartafel heeft verschillende afmetingen, niet alleen in de breedte en lengte, maar ook in de hoogte. Zo heb je een hoge bartafel van rond de 110 cm, dit zijn eigenlijk statafels. Normale bartafels voor in huis met barkrukken en barstoelen zijn rond de 90 cm hoog. De hoogte van de bartafel kan dus verschillen. Belangrijk is dat je kijkt naar hoe hoog de barkruk of barstoel is en hoe hoog de bartafel moet zijn om hier comfortabel aan te kunnen zitten.

Goedkope bartafel

In onze collectie hebben we bartafels in diverse prijsklassen. Dus zoek je een goedkope bartafel? Neem dan eens kijkje in onze collectie bartafels. Ook krijgen we regelmatig nieuwe modellen, de showroommodellen die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie verplaatsen we dan naar onze outlet. De showroommodellen gaan dan vervolgens met veel korting de deur uit! Bekijk onze outlet online of kom langs in onze showroom.

Bartafel voor buiten

Onze bartafels zijn in principe gemaakt voor binnen, maar heb je nou een overkapping of tuinkamer, dan is dit ook een mooie plek voor een bartafel. Wil je niet dat de bartafel aan weersinvloeden wordt blootgesteld? Dan is het belangrijk dat de ruimte volledig is afgesloten. Een open veranda voldoet hier niet aan en kan ervoor zorgen dat het hout gaat werken. Wil je wel graag een bartafel voor buiten, kies dan een houten bartafel van steigerhout of teakhout. Dit zijn houtsoorten die in principe goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Wel is het altijd goed om na te vragen of het nog een extra bewerking of onderhoud nodig heeft voordat het buiten gezet kan worden. Heb jij een grote veranda of tuinkamer die afgesloten kan worden, dan is dit de plek voor een mooie bar en bartafel. Zo hoef jij niet meer naar buiten, maar komt iedereen bij jou voor een gezellige avond en een biertje! Plaats hier een paar mooie barkrukken omheen en je bent klaar. Ben jij benieuwd hoe een bartafel bij jou thuis tot zijn recht kan komen? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar! Bekijk de volledige collectie bartafels online of kom langs in onze showroom.