Zwevende tv-meubels

Ben jij op zoek naar een zwevend tv-meubel? Een zwevend tv-meubel geeft een ruimtelijk effect in ieder woonruimte. Daarom hebben wij ook een ruime collectie zwevende tv-meubels voor jou samengesteld van merken als Hülsta, Mintjens en IN.House. Bekijk de collectie online of kom langs in de winkel en bekijk alle mogelijkheden.

Een ruimtelijk effect met een zwevend tv-meubel

Wil je graag een ruimtelijk effect creëren in jouw zithoek? Een zwevend tv-meubel kan dan een goede oplossing zijn! Met een zwevend tv-meubel houd jij de vloer vrij, omdat het meubel wordt bevestigd aan de wand. Hierdoor ontstaat er een ruimtelijk effect. Dit komt mede doordat de horizontale lijn van de vloer/muur niet wordt onderbroken. Voordeel van een zwevend tv-meubel is dat je nooit stof verzameld onder jouw tv-meubel. Je kunt er namelijk makkelijk bij met schoonmaken. Zwevende tv-meubels hebben voornamelijk een strak en modern design en zijn gemaakt van hout of afgelakte meubelpanelen, voor een stijlvolle uitstraling. Je ziet vaak ook een combinatie hout met afgelakte deurtjes.

Zwevend tv-meubel in een modern interieur

Een zwevend tv-meubel zie je eigenlijk veelal in moderne interieurs. Dit komt omdat een moderne woonstijl een open en ruimtelijk gevoel geeft. Extra details zoals pootjes onder een tv-meubel zie je dan liever niet. Hierdoor hebben zwevende tv-meubels veelal ook een modern en strak design. Denk aan greeploze deurtjes en een strak design. Ben je eigenlijk op zoek naar een zwevend tv-meubel in een andere woonstijl, maar kun je die niet vinden? Een tv-meubel met hoge slanke pootjes geeft ook een ruimtelijk effect en kan een goed alternatief zijn. Bekijk hier onze complete collectie tv-meubels online of kom langs en laat je deskundig adviseren door onze interieuradviseurs.

Tv wandmeubel zwevend

Naast zwevende tv-meubels hebben wij in de collectie ook tv wandmeubels zwevend. Een tv wandmeubel zwevend heeft naast het tv-meubel zelf extra kastruimte boven het tv-meubel. Dit geeft in jouw zithoek een speels effect en is een echte eyecatcher in ieder woonruimte. Bij veel modellen kun je het meubel in kleur, materiaal en afmeting zelf samenstellen. Zo kun jij jouw zwevend tv-meubel of tv-wandmeubel zwevend helemaal naar jouw wens ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze interieuradviseurs helpen je graag met het ontwerp.

Shop jouw zwevend tv-meubel of tv-wandmeubel zwevend bij Löwik

Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden. Zo hebben wij een prachtige stijlkamer van Hülsta in onze showroom waar je inspiratie op kunt doen voor jouw zwevend tv-meubel of ontdek de nieuwe tv-wandmeubel zwevend Melton van IN.House!

Tv wandmeubel zwevend melton In.house