Koloniale dressoirs

Ben jij op zoek naar een koloniaal dressoir? Koloniale meubels zijn teak meubels, maar dan met een donkere koloniale kleur. Tegenwoordig zie je veel lichte teak meubels, maar het is ook mogelijk om deze in een koloniale kleur te krijgen. Neem hiervoor contact op of kom langs in de winkel en vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Teakhouten koloniale meubelen

Koloniale meubelen zijn dus eigenlijk teak meubels in een donkere kleur gebeitst. De kleur van een koloniaal dressoir kan hierdoor variëren van een roodbruine kleur tot een hele donkere bruine kleur. De koloniale meubels zoals we ze kennen van vroeger hebben veel details, zoals sierlijsten, gedetailleerde poten en deurtjes. Een meer klassiek design. De teak meubels van tegenwoordig zijn vaak in eenvoudigere stoere stijl. Soms met metalen accenten.

Koloniaal dressoir

Ben je op zoek naar een koloniaal dressoir in de huidige stijl? Bekijk dan eens onze donker bruine dressoirs. Dit kan variëren van een donker teak houten dressoir tot een eiken of lamulux dressoir in een donkere kleur. Wil je toch graag een teak houten dressoir in de originele koloniale kleur? Vraag onze medewerkers dan naar de mogelijkheden.

Wat zijn de afmetingen van een dressoir?

Een dressoir is lange opbergkast waar je veel ruimte hebt om je spullen in op te bergen. De gemiddelde lengte van een dressoir varieert tussen de 180 en 220 cm, maar in sommige gevallen kun je langer dressoir krijgen. Dit is afhankelijk van het model en de leverancier. De hoogte van een dressoir ligt rond de 90 cm. Dit zorgt ervoor dat een dressoir niet alleen handig is om dingen in op te bergen, maar ook leuk kunt aankleden met accessoires. Plaats hierop bijvoorbeeld een tafellamp, kaarsen, planten of groepeer een aantal vazen.

Verschillende stijlen

Een koloniaal dressoir is verkrijgbaar in verschillende woonstijlen. Een dressoir in een donker bruine kleur kan erg mooi staan in een retro of vintage interieur, terwijl een strak model perfect past in een modern interieur. Heb je een industrieel interieur? Tegenwoordig zie je veel donker houten meubels of teak meubels met zwart metalen accenten. Dit zijn stoere modellen die perfect passen in een industrieel interieur. Ben je benieuwd naar onze collectie koloniale dressoirs? Bekijk ons assortiment van merken als IN.House, Xooon, Henders & Hazel, ons eigen Löwik huiscollectie of kom eens langs in onze showroom. Vind je het lastig om de juiste match en inrichting te vinden om van jouw huis een echte thuis te maken? Onze interieuradviseurs helpen je graag met een persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies. Koloniaal dressoir

Alle categorieën