Industriële ladekasten

Een industriële ladekast is niet alleen een stoere toevoeging, maar is daarnaast ook heel praktisch. Je kunt er verschillende spullen in opbergen en daarnaast decoreren met diverse woonaccessoires of planten. Onze industriële ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, uitvoeringen en materialen. Bekijk ons aanbod online of kom een keertje langs in onze showroom in Vriezenveen.

Een industriële ladekast kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod industriële ladekasten. Ze bieden je veel opbergruimte en daarnaast de mogelijkheid om er een sfeervolle ladekast van te maken. Zo kun je er ook prachtige woonaccessoires op plaatsen. Onze industriële ladekasten zijn verkrijgbaar in hout, metaal of een combinatie ervan. Een ladekast van hout in combinatie met metaal zorgt voor een stoere uitstraling en past daardoor perfect in een industrieel interieur. Ook een ladekast geheel van metaal zal niet misstaan in jouw stoere interieur. Liever een ladekast geheel van hout? Dat kan! Onze ladekasten zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, zoals teakhout, acaciahout, eikenhout en mangohout. De houtsoorten verschillen van elkaar in diverse opzichten. Zo heeft teakhout een unieke uitstraling door de grove nerf en de knoestvorming. Daarnaast is het een sterke houtsoort, maar wel gevoelig voor vlekken en kringen. Mangohout, afkomstig van de mangoboom, is ook een sterke houtsoort met een warme kleur. Wat mangohout zo uniek maakt is de gele warme gloed die je soms ziet. Wil je graag meer weten over de verschillende houtsoorten of ben je benieuwd naar onze industriële ladekasten? Kom gerust een keertje bij ons langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder!

Diverse industriële kasten

Een ladekast kan in verschillende ruimtes neergezet worden en biedt jou altijd de mogelijkheid om spullen eenvoudig op te bergen. Wanneer je een industriële ladekast gaat aanschaffen, is het belangrijk om van te voren na te denken over waar je de kast gaat neerzetten en hoe groot die moet zijn. Heb je een kleine wand die opgevuld moet worden, dan kun je het beste voor een hoge smalle ladekast gaan. Wanneer je juist een lange wand hebt, dan kun je het beste voor een hele brede ladekast industrieel gaan. Welke grootte je ook zoekt, bij Löwik Wonen & Slapen slaag je gegarandeerd. Wil je liever een kast met open vakken? Of juist een kast met glazen deuren? Neem een kijkje tussen onze andere kasten, zoals de boekenkasten, vitrinekasten, wandkasten, bergkasten en buffetkasten. Ook deze kasten zijn verkrijgbaar in een industriële stijl. Ontdek ze allemaal online of kom inspiratie opdoen in onze grote showroom van maar liefst 40.000 m2. Daarnaast kunnen onze medewerkers jou deskundig advies geven op het gebied meubels, waaronder industriële ladekasten.

Wandkast industrieel