Eetkamertafels

Gezellig tafelen met vrienden en familie aan een bartafel of lekker ontbijten aan een grote ovale eettafel. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse eetkamertafels van merken als Henders & Hazel, IN.House, Kare Design, Pronto Wonen, Xooon en Profijt Meubel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en materialen. Voor welke eetkamertafel ga jij?

1255 producten gevonden

De eetkamertafel: het hart van de keuken of eetkamer

Een van de eerste meubelstukken waar aan gedacht wordt bij de inrichting van een (nieuw) huis is de eetkamertafel. Logisch ook, want de eettafel is het hart van de keuken of eetkamer. Het is de plek waar aan gedineerd, geborreld en geleefd wordt. Niet gek dat je dan een eetkamertafel wil die goed tot zijn recht komt in jouw interieur, het is een sfeerbepalend meubelstuk waarmee je een gezellig plekje creëert. Of je nu op zoek bent naar een industriële bartafel of een moderne eettafel, bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres voor een nieuwe eettafel die aansluit bij jouw interieurwensen.

Bartafel of een eettafel?

Wanneer je veel ruimte beschikbaar hebt dan is een grote eettafel een mooie toevoeging om zo een pronkstuk neer te zetten in jouw interieur. Ook in kleinere ruimtes is een eettafel, in welke vorm dan ook, een blikvanger wanneer je deze op de juiste manier plaatst. Een bartafel is ook handig voor een kleinere ruimte. Bartafels nemen minder ruimte in beslag, doordat ze hoger zijn en je jouw barkrukken er eenvoudig onder kunt schuiven. Door de hogere zit creëer je ook een verschil in hoogte in het interieur wat het speelser maakt in de beschikbare ruimte. Wil je niet een groot meubelstuk in de eethoek maar wel plek kunnen creëren wanneer nodig? Denk dan eens aan een uitschuifbare eettafel, deze kun je op ieder moment naar wens verlengen.

Verschillende vormen eetkamertafels

Bij het uitkiezen van een nieuwe eetkamertafel is het belangrijk om van tevoren al enigszins te weten waar je naar op zoek bent. Het aanbod is tegenwoordig zo groot dat je zonder voorbereiding door de bomen het bos niet meer ziet. Het is hierbij ook belangrijk om alvast na te denken over de plek waar de eetkamertafel komt te staan. Het is zonde als je een tafel kiest die later te groot of te klein blijkt te zijn voor de ruimte. Er is vandaag de dag veel meer mogelijk dan de ‘standaard’ rechthoekige eetkamertafel. In onze showroom vindt je een ruim assortiment aan eetkamer tafels. Overweeg eens een ovale eettafel of neem een kijkje tussen de tonvormige of ronde eettafels die wij in ons assortiment hebben. Onze adviseurs helpen jou graag verder met jouw zoektocht naar de perfecte eetkamertafel.

eetkamertafels