Koloniale tv-meubels

Ben jij op zoek naar een koloniaal tv-meubel? Koloniale meubels zijn teak meubels, maar dan met een donkere koloniale kleur. Tegenwoordig zie je veel lichte teak meubels, maar het is ook mogelijk om deze in een koloniale kleur te krijgen. Neem hiervoor contact op of kom langs in de winkel en vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Teakhouten koloniale meubelen

Koloniale meubelen zijn dus eigenlijk teak meubels in een donkere kleur gebeitst. De kleur van een koloniaal tv-meubel kan hierdoor variëren van een roodbruine kleur tot een hele donkere bruine kleur. De koloniale meubels zoals we ze kennen van ‘vroeger’ hebben veel details, zoals sierlijsten, gedetailleerde poten en deurtjes. Een meer klassiek design. De teak meubels van tegenwoordig zijn vaak in eenvoudigere stoere stijl. Soms met metalen accenten.

Koloniaal tv-meubel

Ben je op zoek naar een koloniaal tv-meubel in de huidige stijl? Bekijk dan eens onze donker bruine tv-meubels. Dit kan variëren van een donker teak houten tv-meubel tot een eiken of lamulux tv-meubel in een donkere kleur. Wil je toch graag een teak houten tv-meubel in de originele koloniale kleur? Vraag onze medewerkers dan naar de mogelijkheden.

Koloniaal dressoir