Brasserie De Fabrik

⭐ NIEUW!!

Wist je dat je in Brasserie De Fabrik nu ook lunch kunt afhalen voor jou en je collega’s of vriendengroep? Hoe makkelijk is dat!
Ga naar bestellen.de-fabrik.nl of bel met De Fabrik (0546) 55 99 57, bestel je broodjes, tosti’s of the legendary Fabrik fries en haal ze op het afgesproken moment af.
Bekijk hier de afhaalkaart van Brasserie De Fabrik.

Brasserie De Fabrik

Brasserie De Fabrik – maakt je woonzinnige dag compleet!

Net zo verrassend als de uitgebreide meubelcollectie en het grote assortiment woonaccessoires is brasserie De Fabrik op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.
Maak jou woonshopping belevenis helemaal compleet met een heerlijke lunch, snack of High Tea bij Brasserie De Fabrik.

Uiteraard kun je in de De Fabrik ook terecht voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk met dagelijks verse huisgemaakt taarten.

Lekker shoppen bij Löwik Wonen & Slapen en daarna genieten van een gezellige High Tea bij de Fabrik!

Naast de heerlijke lunches, kun je samen met je vrienden en familie tevens genieten van een verrassende High Tea, gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten, diverse gebaksoorten, warme scones, muffins en diverse sandwiches.
Proef de lekkerste soorten thee en geniet van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen. Alle lekkernijen worden van hartig naar zoet geserveerd, zodat de smaken rustig worden opgebouwd. Reserveer nu een High Tea.

Contact

Telefoon: (0546) 55 99 57
email: [email protected]

Openingstijden De Fabrik

Maandag13:30 – 17:30 uur
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:30 uur


Bekijk de menukaart van De Fabrik