Ladekasten

Ladekasten zijn erg praktisch. Een ladekast kan in elke kamer neergezet worden en het zorgt voor veel opbergruimte. De ladekast is een opbergplek voor al jouw persoonlijke spullen. Daarnaast kun je de kast ook gebruiken om een gezellig sfeerhoekje te maken. Plaats jouw mooiste woonaccessoires op de kast, bijvoorbeeld jouw favoriete vaas en fotolijstje.

22 producten gevonden

Een ladekast kopen

Om de juiste ladekast te vinden, moet je van tevoren bedenken welke stijl de ladekast moet hebben. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een groot aanbod ladekasten in verschillende stijlen. Heb je een stoer interieur? Kies dan voor een industriële kast met metalen accenten. Heb je juist een landelijke interieur? Kies dan voor een houten eigentijdse ladekast. In onze collectie vind je zowel hoge als lage ladekasten. Bekijk onze collectie online of kom langs bij ons in de showroom.

Een ladekast decoreren

Löwik Wonen & Slapen heeft een breed assortiment ladekasten. Het opbergen van spullen in jouw ladekast is niet zo moeilijk, maar het decoreren van een ladekast is al een stuk moeilijker. Wij geven jou graag wat tips over wat je op je ladekast kan zetten.

Een schemerlamp: In een ruimte is verlichting nodig. Dit brengt niet alleen licht, maar ook diepte en gezelligheid. Op een ladekast kan er ruimte gemaakt worden voor een schemerlamp of een ander klein lampje. Dit lampje kun je versterken door er nog wat naast te zetten, zoals bijvoorbeeld een grote vaas met verse bloemen.

Kamerplanten: Planten verdienen een plek in ons interieur. Ze brengen levendigheid, zijn goed voor onze gezondheid en hebben een frisse kleur. Een plant staat vooral mooi als er nog een paar andere planten bij staan. Je kunt bijvoorbeeld twee dezelfde planten gebruiken voor de symmetrie of je kunt kamerplanten met verschillende hoogtes bij elkaar zetten.

Foto’s: Je hebt vast een aantal foto’s die mooie herinneringen ophalen. Deze foto’s zetten we graag om ons heen. Op een ladekast kun je jouw mooiste foto’s bij elkaar zetten. Foto’s versterken elkaar als ze bij elkaar staan. Je kunt dan bijvoorbeeld verschillende formaten lijstjes bij elkaar zetten. Wil je het wat rustiger houden? Laat je foto’s in zwart wit afdrukken, zodat het meer een geheel wordt en een rustigere uitstraling heeft.

Woonaccessoires: Bij iedere woonstijl zijn leuke en passende woonaccessoires te vinden. Het mooiste is om de accessoires bij elkaar te zetten. Sorteer ze bijvoorbeeld op vorm, kleur of materiaal. Zorg dat de accessoires verschillend van maat zijn er zorg ervoor dat een item afwijkt. Hiermee creëer je een speels effect. Mix en match jouw mooiste items en jouw ladekast is perfect gedecoreerd.

 

Kaarsen: Kaarsen brengen sfeer en verlichten de donkere hoekjes. Als de kaarsen bij elkaar gezet worden, stralen ze gezelligheid uit. Er zijn tegenwoordig allerlei kaarsen in verschillende maten en kleuren te vinden. Je kunt ze ook op een mooie schaal of dienblad bij elkaar zetten.

Verschillende opties

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende ladekasten in diverse soorten, maten en prijzen. Ze zijn ideaal om al jouw spullen in op te bergen. Los slingerende spullen zijn na het kopen van een ladekast verleden tijd. De ladekasten in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende opties. Wil je een ladekast met grepen of juist zonder? Daarnaast kun je ook kiezen uit ladekasten geheel uitgevoerd in hout of juist met metalen accenten. Volop keus! Wil je meer advies over de verschillende soorten ladekasten? Wij helpen jou graag. Kom eens gezellig bij ons langs en bekijk alle ladekasten in onze showroom.

Wil je naast jouw ladekast nog andere kasten kopen? Bekijk onze collectie bergkasten en boekenkasten. Ook onze berg- en boekenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zorg ervoor dat de kasten bij elkaar passen en aansluiten bij jouw interieur.

ladekasten-tekst