Industriële vitrinekasten

Een industrieel en stoer interieur, het is helemaal in op het moment. Van industriële eetkamertafels, gave lampen tot aan industriële vitrinekasten, bij Löwik Wonen & Slapen vind je het allemaal. Zo’n industriële vitrinekast is niet alleen heel mooi, maar ook heel handig. Vitrinekasten zijn iets kleiner en passen daardoor makkelijk in diverse ruimtes. Je ontdekt alle industriële vitrinekasten bij Löwik Wonen & Slapen online en in onze grote woonboulevard in Vriezenveen.

Metalen accenten

Industriële vitrinekasten zijn te herkennen aan de metalen accenten. Deze accenten geven de kast een stoere uitstraling. Welke stijl je ook kiest, bij Löwik Wonen & Slapen slaag je gegarandeerd. Een industriële vitrinekast is mannelijk en stoer en we zijn er groot fan van. De kast heeft vaak metalen elementen, wat een robuust effect creëert. Een vitrinekast is een ideale kast voor natuurlijk jouw boeken, maar ook voor fotolijstjes, servies of andere mooie accessoires. Je kunt de kast geheel inrichten naar eigen wens. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod vitrinekasten. Zo weet je zeker dat jij je perfecte industriële vitrinekast vindt.

Vitrinekasten in verschillende stijlen

In ons assortiment vind je vitrinekasten in verschillende stijlen. Ga je voor een moderne vitrinekast of juist romantische? Naast onze moderne en industriële vitrinekasten vind je ook klassieke, landelijke, Scandinavische en eigentijdse vitrinekasten. De kasten verschillen niet alleen in stijl, maar ook in kleur, uitvoering, materiaal, pootjes en greepjes. Zo is de ene vitrinekast greeploos en heeft de andere kast schuifdeuren of draaideuren. Bedenk voor jezelf wat jij handig vindt en bekijk of er genoeg ruimte beschikbaar is. Draaideuren nemen bijvoorbeeld meer ruimte in beslag dan schuifdeuren. Naast de grepen, hebben de vitrinekasten verschillende pootjes. De één heeft brede pootjes, de ander wat smaller en sommige vitrinekasten staan direct op de grond. Wil je graag hulp bij het uitzoeken van jouw nieuwe vitrinekast? Dat kan! Onze medewerkers gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kast die past bij jou en jouw interieur.