Landelijke dressoirs

Ben je op zoek naar een sfeervolle landelijke toevoeging? Ga voor een landelijk dressoir. Landelijke dressoirs hebben traditionele vormen en zijn gemaakt van klassieke materialen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je landelijke dressoirs in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren. Ontdek de collectie landelijke dressoirs online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen.

Een landelijk interieur

Bij een landelijk interieur denken we al gauw aan rust, ruimte en mooie landschappen. Een landelijk interieur creëert een rustige, warme en fijne sfeer. Een sfeer die veel mensen in hun eigen interieur wensen. Daarom is de stijl niet alleen populair op het platteland, maar ook in de stad. Even weg van de drukte en lekker tot rust komen in je eigen huis. Om deze rustige sfeer te creëren wordt er vaak gebruik gemaakt van neutrale kleuren als grijs, wit, beige en taupe. Daarnaast zie je veel natuurlijke materialen als wol, steen en hout. Om jouw landelijke woonstijl te versterken kun je deze neutrale kleuren en materialen het beste combineren met landelijke meubels, zoals een landelijk dressoir. Een mooie witte boekenkast of een eenvoudig houten salontafel past ook erg mooi in een landelijk interieur. Bovendien kun je landelijke meubels ook heel goed combineren met een moderne of Scandinavische woonstijl. Ontdek onze landelijke meubels online of kom langs in onze showroom.

Een landelijk dressoir kopen

Een dressoir wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze bieden voornamelijk een ruime opbergplaats en een groot oppervlak om jouw mooiste accessoires neer te zetten. Ze zijn niet alleen heel functioneel, maar ook heel sfeervol. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je landelijke dressoirs van merken als IN.House, Pronto Wonen, Profijt Meubel en Henders & Hazel. Een landelijk dressoir is een lage houten kast met tijdloze accenten die ruimte biedt voor verschillende items. In onze collectie vind je landelijke dressoirs met lades, deuren of een combinatie ervan. Daarnaast zijn diverse dressoirs leverbaar in verschillende afmetingen. Zo is er altijd een dressoir die past in jouw woonruimte. Wil je graag meer weten over onze landelijke dressoirs of wil je graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom gerust bij ons langs. Onze medewerkers vertellen jou hier graag meer over en geven jou daarnaast deskundig advies op het gebied van dressoirs en andere meubelen.

Een gezellig en warm interieur

Een landelijk dressoir is een sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Door jouw dressoir met warme woonaccessoires te decoreren, creëer je nog meer gezelligheid en sfeer. Laat jouw creativiteit erop los en mix & match verschillende items met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende vazen en kaarsen met elkaar combineren. Je kunt ook nog een mooie tafellamp toevoegen om het helemaal compleet te maken. Weinig inspiratie? Laat je inspiratie door onze grote showroom in Vriezenveen. Landelijk dressoir

Alle categorieën