Nu tijdelijk gratis bij Xooon én Henders & Hazel: Jouw persoonlijke 3D kamerontwerp t.w.v. € 149,-

Onze interieur adviseurs van Henders & Hazel en Xooon zien jouw ideeën graag werkelijkheid worden. Heb je je oog laten vallen op dé perfecte meubelen uit onze Henders & Hazel en Xooon collecties en wil je graag zien zijn hoe deze meubelen in je huis zullen staan? Maak dan nu een afspraak met onze gespecialiseerde adviseurs en ga samen aan de slag met je nieuwe droomwoonkamer! 

Hoe werkt het?

 1. Maak een afspraak met onze interieur adviseurs via het formulier hieronder. Kies een dag en tijdstip die voor jou uitkomen (dit mag je in je bericht aan ons zetten) en upload eventueel al een plattegrond, afmetingen en foto’s van de ruimte die je wilt (her)inrichten.
  Tijdens de afspraak op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland bespreek je jouw wensen met onze gespecialiseerde adviseurs. Jullie bekijken samen de meubelcollecties die in de winkel staan. Heb je jouw favorieten al uitgezocht? Neem dan zeker je wishlist mee naar de afspraak.
 2. Met de door jou gekozen meubels maken jullie ter plekke een 3D interieurontwerp. Stap voor stap zet je samen met onze adviseur jouw woonwensen om in een interieur dat helemaal bij jou past.
 3. Dankzij het ontwerp krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit kan zien. Je ontvangt een uitgebreide offerte en een kopie van jouw virtuele woonkamer. Zo kan je er nog even rustig over nadenken of je kan er meteen mee aan de slag en jouw interieur klaarmaken voor de komst van je nieuwe meubels!

Hoeveel kost een 3D interieurontwerp?

Een persoonlijk interieurontwerp met de 3D interieurontwerper is nu gratis.
Na de actieperiode is een 3D interieurontwerp mogelijk voor € 149,- per ontwerp.

Wat krijg je daarvoor van ons?

 • Een uitgebreid adviesgesprek om jouw wensen en alle mogelijkheden van jouw woonkamer in kaart te brengen
 • Inzicht in de inrichtingsmogelijkheden met onze meubelen en kleurtoepassingen voor je meubels
 • Een volledig uitgewerkt 3D interieurontwerp in kleur
 • Een uitgewerkte offerte met de door jou gekozen meubels
 • Een kopie van je 3D interieurontwerp voor thuis

Maak een afspraak voor jouw 3D interieurontwerp!

Maak een afspraak voor jouw 3D interieurontwerp!

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Optioneel: Upload hier alvast plattegronden en eventueel foto's van je woonkamer (Max. 10 bestanden, bestandsgrootte max. 10MB)