Zwevend dressoir

Wil je graag ruimte creëren in jouw interieur, maar niet inleveren op de nodige opbergruimte? Een zwevend dressoir is de oplossing. Een dressoir dat aan de muur is gemonteerd houd de vloer vrij en geeft een open en ruimtelijk effect. Bekijk de collectie zwevende dressoirs online of kom langs in de winkel en bekijk de mogelijkheden.

Een ruimtelijk effect met een zwevend dressoir

Geen stofwolkjes meer die zich achter het dressoir verzamelen, want met een zwevend dressoir kun je hier eenvoudig bij met de stofzuiger. Niet alleen heeft het hygiënische gemakken, maar het laat jouw woonruimte ook een stuk ruimer ogen. Een dressoir dat aan de muur is gemonteerd geeft namelijk een zwevende illusie. Het houdt de vloer vrij, waardoor je de horizontale lijn van de muur blijft zien. Dit zorgt ervoor dat de ruimte een stuk groter lijkt. Dit kun je zowel toepassen met het dressoir, maar ook met een zwevend tv-meubel.

Modern en eigentijds design

De meeste zwevende dressoirs hebben een moderne uitstraling. Vele varianten hebben een push-open systeem waardoor het meubel een minimalistische en strakke uitstraling krijgt. Perfect voor in een modern of eigentijds interieur. Zo hebben wij in onze Xooon en Hülsta collectie verschillende zwevende dressoirs en wandkasten. De Hülsta collectie heeft een moderne, strakke stijl en vele opties én opstellingen. Zo heeft de Easy dressoir uit de Now! by Hülsta collectie een prachtige belijning en is deze verkrijgbaar in een puur witte kleur. Wil je toch wat meer warme creëren, kies dan voor een variatie van warme kleuren of een hout dessin. Alles is mogelijk!

Een zwevend dressoir of toch wat anders?

Wil je een ruimtelijk effect bereiken, maar vind je een zwevend dressoir niet passen in jouw interieur? Kies dan voor een dressoir met hoge ranke pootjes. Hierdoor blijf je de horizontale lijn zien en creëer je een ruimtelijker effect. Een dressoir dat direct aan de grond staat of lage poten geeft, ziet er namelijk een stuk massiever uit in de ruimte. Een zwevend dressoir hoef je natuurlijk niet alleen in de woonkamer te gebruiken, het kan ook als een mooie opbergruimte functioneren in bijvoorbeeld de slaapkamer. Onze zwevende dressoirs zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat jij het perfecte dressoir vindt voor jouw woonruimte. Maak het dressoir af met een mooie grote vaas of plaats er een spiegel op dat de ruimte nog groter doet lijken. Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw woonruimte en een ruimtelijk effect creëren met voldoende opbergruimte? Onze interieuradviseurs geven je graag vrijblijvend advies!

Shop jouw zwevend dressoir of wandmeubel bij Löwik Wonen & Slapen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment zwevende dressoirs en vele andere kasten voor de inrichting van jouw woonruimte. Of je nou gaat voor een moderne woonstijl, een vintage interieur of een Scandinavische inrichting, bij Löwik in Vriezenveen ben je aan het juiste adres. Van betaalbare meubels met een goede prijs/kwaliteit verhouding, tot design meubelen van hoogwaardige kwaliteit. In een showroom van ruim 40.000 m2 bieden wij jou een ruim aanbod aan meubelen en wooninspiratie, zodat ook jij vindt wat je zoekt. Zo hebben wij ook een mooie ruimte met stijlkamers van Hülsta, zodat jij meubels kunt ontdekken en de mogelijkheden kunt bekijken van een zwevend dressoir en zwevende wandmeubels.

Alle categorieën