Maak een persoonlijke afspraak

Maak een persoonlijk afspraak

Onze winkel is weer gewoon open!!

Mocht je toch liever een afspraak willen mag dat natuurlijk! Reserveer direct een tijd voor een afspraak in onze showroom.

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland is weer gewoon open!
Mocht je in verband met de huidige situatie rondom het COVID-19 virus toch liever een persoonlijke afspraak in willen plannen of wil je graag een compleet interieuradvies van een van onze interieuradviseurs ontvangen? Dan bieden wij jou graag de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te plannen.

 1. Kies de door jou gewenste afspraak, gewenste dag en tijd
 2. Vul jouw contactgegevens in.
 3. Je ontvangt na het maken van je afspraak een bevestigingsmail van ons.
 4. Mocht je gewenste tijd of datum niet meer beschikbaar zijn, vul dan het formulier in. Wij kunnen dan altijd samen met jou kijken of er toch een plekje vrij is gekomen.

Mocht er geen tijdslot meer beschikbaar zijn in onze afsprakenplanner, dan kun je ook altijd onderstaand formulier invullen of direct naar ons bellen (0546) 55 99 55.
Door de maatregelen die wij opvolgen kan het soms gebeuren dat een afspraak alsnog wordt geannuleerd en het tijdslot weer beschikbaar is. Onze klantenservice kan dan met jou contact opnemen om met jou te kijken of je alsnog op het door jouw gewenste moment onze showroom kunt bezoeken.

Plan je winkelbezoek

 • Geef hier jouw voorkeur aan voor een persoonlijk afspraak.
  DD dash MM dash JJJJ
 • Voer hier een tijdsvoorkeur voor de afspraak in. Wij nemen contact met jou op om de afspraak te bevestigen.
  :
 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.