Interieuradvies op maat

Gratis interieuradvies bij Löwik, laat je inspireren en maak een afspraak!

Schuif aan bij één van onze interieuradviseurs!

Ontdek je droominterieur! Maak een afspraak of kom langs voor persoonlijk interieuradvies in de grootste woonwinkel van Oost-Nederland. Van meubeltips tot een totaalontwerp met perfecte indeling en stijlvolle kleur- en materiaalcombinaties. Bij onze deskundige interieurspecialisten staan jouw woonwensen centraal! Vind je woonstijl en maak van je huis een harmonieus thuis. Plan hier jouw afspraak, gratis & geheel vrijblijvend!


Uiteraard ook via e-mail of telefoon

Gratis interieuradvies bij Löwik Wonen & SlapenWat je kunt verwachten van ons interieuradvies?

Tijdens de afspraak bespreekt onze interieuradviseur graag jouw woonwensen, groot of klein! We vinden het belangrijk om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, dus het zou fantastisch zijn als je een plattegrond en een paar foto’s van de woonruimte kunt toesturen of meenemen naar de afspraak. Als je al een idee hebt van wat je mooi vindt, of als je een stijlbord op Pinterest hebt gemaakt met jouw droominterieur, laat het ons dan zeker weten! Dit helpt onze interieuradviseurs om jouw stijl beter te begrijpen en te vertalen naar een prachtig interieur- of kleurenplan. We kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw droominterieur werkelijkheid te maken!

Mocht de door jou gewenste tijd of datum niet beschikbaar zijn, neem gerust contact met ons op. We zullen dan samen met jou kijken of er toch een mogelijkheid is om een afspraak in te plannen.

Geen interieuradvies nodig maar wel inspiratie? Vergeet ons dan niet te volgen op Instagram, Facebook & Pinterest.