Woonkamer meubels

Het inrichten van een woonkamer is een lastige klus. Wij vinden het daarom belangrijk om onze klanten te inspireren met verschillende woonideeën. In onze showroom vind je een ruime collectie aan woonkamer meubels die ervoor zorgen dat jouw woonkamer een bijzonder plekje wordt. Je vindt bij ons meubels in alle woonstijlen: klassiek, modern, landelijk en eigentijds.

6896 producten gevonden

Jouw persoonlijke woonkamer meubels

De woonkamer is een belangrijk onderdeel van het huis. Het is daarom van belang dat jij je thuis voelt en jouw woonkamer uniek en gezellig is. Laat jouw eigen stijl terug komen door zelf meubels samen te stellen. Onze woonkamer meubels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen en zoeken hier samen met jou naar passende meubels. Vaak kunnen meubelen ook op maat gemaakt worden, daarbij kun je zelf de opstelling, kleur, materiaal en maatvoering bepalen. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Wij zorgen daarvoor door samen met jou een interieur te creëren dat uitstraalt wie je bent. Om het inrichten makkelijker te maken, kun je online filteren op stijl. Je kiest een stijl die aansluit bij jouw persoonlijke smaak, bijvoorbeeld Scandinavisch, industrieel, bohemien of juist landelijk.

Ruime collectie woonkamer banken

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je woonkamer banken van onder andere de volgende lifestyle merken: Henders & Hazel, Pronto Wonen, IN.House & Feelings. Daarnaast hebben we ook een ruime collectie banken van Xooon en Profijt Meubel. Ben je opzoek naar een hoekbank, loungebank of juist een grote relaxbank? Bij ons vind je een breed en veelzijdig aanbod. Wist je dat vele banken volledig op maat samengesteld kunnen worden? Onze medewerkers kunnen jou uitstekend helpen bij het ontwerp, maar ook de stof of leer keuze voor een nieuwe hoekbank, een 3-zits met longchair of gewoon een bankstel. Wij staan voor je klaar om met jou op zoek te gaan naar de bank die volledig aan jouw stijl en wensen voldoet!

Verschillende soorten wandkasten voor in de woonkamer

Je ruimte extra efficiënt besteden kan eenvoudig met een stijlvolle wandkast. Zo hebben wij een compleet en divers assortiment in kasten. Je kunt bij ons terecht voor een boekenkast, vitrinekast, dressoir, wandkast, broodkast, ladekast, spekkast of buffetkast. De wandkasten hebben allemaal een eigen uitstraling, van landelijk tot industrieel. Daarnaast heeft elke kast een eigen doel. Met een buffetkast kun je jouw mooiste servies tonen en met een boekenkast jouw verzameling aan boeken. Liever niet in het zicht? Kies dan voor een boekenkast met deuren! Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de juiste kast die aansluit bij jouw woonwensen.

Inspiratie voor wanddecoratie in uw woonkamer

Niet alleen woonkamer meubels zijn een bepalende factor voor de uitstraling van jouw woonkamer, maar ook de wanddecoratie van jouw woonruimte. Het ontwerp en kleur van jouw muren in combinatie met wanddecoratie kunnen zorgen voor veel sfeer in jouw woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een groot wandobject met botanische prints. Een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Ook wandrekken of wandplanken zijn een must voor in de woonkamer. Zet daarop uw favoriete decoratie of gebruik ze als extra opbergplek. Wil je meer inspiratie? We inspireren jou graag in onze showroom van ruim 40.000 m2!

Meubels voor een kleine woonkamer

Tips nodig voor het inrichten van jouw kleine woonkamer? Wij helpen je graag! Met een beetje creativiteit kunnen wij jouw kleine woonkamer omtoveren tot een unieke en gezellige woonkamer. Tijdens het inrichten van jouw woonkamer zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Er is nu eenmaal minder ruimte. Bepaalde meubels die je niet of weinig zult gebruiken, kunnen bijvoorbeeld weggelaten worden. Kleurgebruik doet ook veel met de ruimte. Donkere kleuren maken de ruimte vaak kleiner en lichte kleuren laten de ruimte juist groter lijken. Het maken van grote gebaren werkt ook goed in een kleine ruimte. Wanneer je een wandkast over de gehele breedte plaatst, lijkt de ruimte groter dan wanneer je gebruik maakt van een aantal kleine kastjes. De kleine kastjes zorgen juist voor een rommelig effect. Less = more! Toch extra ruimte nodig? Wandrekken of wandplanken zijn hiervoor een goede oplossing. Dit zorgt ervoor dat de vloer vrij blijft, maar het biedt wel de nodige opbergruimte. Onze medewerkers staan voor je klaar en geven jou graag advies over hoe jij een kleine woonkamer het beste kan inrichten.

Heb je vragen over producten of wil je meer informatie? Bezoek onze showroom of neem contact op.

woonkamer-meubels