Design boekenkasten

Ben jij op zoek naar een boekenkast die net iets meer te bieden heeft? Kijk dan tussen onze design boekenkasten van topmerken als IN.House, Livingfurn, Nijwie en Richmond Interiors. Boekenkasten in moderne vormgeving, verschillende maatvoering, materialen en kleuren. Bij Löwik Wonen en Slapen hebben wij vele mogelijkheden.

Design boekenkasten in verschillende uitvoeringen

Een design boekenkast is er in vele verschillende uitvoeringen. Ga je voor een gesloten boekenkast? Een boekenkast met lades, deurtjes of toch een compleet open boekenkast? Binnen onze design boekenkast collectie zijn er vele opties!

Een dichte boekenkast

Ben je op zoek naar een dichte boekenkast, dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse boekenkasten van merken als Profijt Meubel, Pronto Wonen, IN.House en Feelings. Boekenkasten zijn voornamelijk open kasten waar je jouw boekenverzameling kunt tentoonstellen. Om er een echte blikvanger van te maken, kun je de kast sfeervol decoreren met jouw mooiste woonaccessoires. Daarnaast bepaal je zelf waar deze sfeervolle verschijning komt te staan. Boekenkasten kunnen in diverse ruimtes neergezet worden, bijvoorbeeld de woonkamer, werkkamer of slaapkamer. Naast onze open boekenkasten hebben we ook dichte boekenkasten. Geen open vakken, maar alleen lades en / of deuren. Het voordeel van een dichte boekenkast is dat alle spullen uit het zicht zijn. Een dichte boekenkast creëert rust, want er zijn geen rondslingerende spullen die ervoor zorgen dat het er rommelig uitziet. Wil je graag spullen opbergen, maar daarnaast nog wel ruimte overhouden voor sfeervolle woonaccessoires? In ons assortiment vind je ook boekenkasten die deels open zijn en deels dicht. Vaak is de bovenkant open en vind je onderaan lades en / of deuren. Deze kasten bieden jouw dus genoeg opbergmogelijkheden en daarnaast kun jij er een sfeervolle boekenkast van maken door de open vakken.

Boekenkast open in verschillende stijlen

Onze open boekenkasten zijn er in veel verschillende formaten en stijlen. Van wandvullende boekenkasten tot smalle exemplaren. Heb jij een specifieke afmeting nodig? Kom dan gerust langs in onze winkel en dan gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte boekenkast open. Je kunt natuurlijk ook altijd onze webshop raadplegen en online alle modellen bekijken en eenvoudig bestellen. Natuurlijk wil je ook dat jouw boekenkast open perfect aansluit op jouw wensen en interieur. Daarom hebben we een ruim assortiment voor je samengesteld van verschillende merken, stijlen en materialen. Van modern tot klassiek en van hout tot metaal. Denk aan een volledig metalen boekenkast in een industrieel interieur of wat dacht je van een retro exemplaar met gouden details en organische vormen? Ook voor de liefhebbers van de landelijke woonstijl hebben we prachtige boekenkasten open van verschillende houtsoorten.

Boekenkast open