Design dressoirs

Ben jij op zoek naar een prachtig design dressoir? Een design dressoir heeft vaak een unieke uitstraling en is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Ontdek ons volledige assortiment design dressoirs van merken zoals Hülsta, Mintjens en Richmond Interiors online of kom eens langs bij de grootse woonboulevard van Oost-Nederland.

Een dressoir voor elke ruimte

Een dressoir is een erg handige opberger die je naast de woonkamer ook op andere plekken kunt plaatsen. Heb je een grote hal, dan kan een design dressoir een mooie binnenkomer zijn. Je kunt een dressoir ook goed in de slaapkamer gebruiken als opbergkast voor linnengoed. Dan is het vaak wel handig om een design dressoir te nemen waarbij je niet alleen planken, maar ook lades hebt. Doordat het dressoir op hoge poten staat, blijft de horizontale lijn van de vloer en muur zichtbaar. Hierdoor geeft het de illusie dat de ruimte veel groter is, dit creëert het ruimtelijke effect. Een design dressoir is dus zeer geschikt voor kleinere woonruimtes. Het is ook nog eens erg handig met stofzuigen. Geen stofwolkjes meer die zich ophouden achter het dressoir!

Budget design

Ben jij op zoek naar een mooie design dressoir, maar wil je dat wel voor een leuk prijsje weten te scoren? Dat kan! Bij Löwik Wonen en Slapen hebben wij een fijne collectie budget design dressoirs van merken zoals IN.House, Pronto Wonen, Woood en Profijt Meubel. Zo is er altijd een budget design dressoir voor jou.

 

Alle categorieën