Tv-meubels mangohout

Een tv-meubel mangohout geeft veel sfeer in het interieur, geen wonder dat er veel vraag naar is! Bij Löwik Wonen & Slapen shop jij de mooiste mangohouten meubelen, zo ook een mango tv-meubel. Ben jij op zoek naar een tv-meubel van mangohout? Neem dan eens een kijkje in onze online collectie of kom inspiratie opdoen in onze woonwinkel.

Mango tv-meubel met een industriële look

Veel mango tv-meubels zijn gecombineerd met metalen accenten, dit geeft het meubel een industriële en stoere uitstraling. Het warme mangohout geeft het tv-meubel een warme uitstraling. Ga je voor een complete industriële inrichting, dan vind je in onze collectie ook eetkamertafels, salontafels, en kasten van metaal in mangohout.

Wat is mangohout precies?

Mangohout komt van de mangoboom, die je voornamelijk in India vindt, maar ook in andere landen met een droog en warm klimaat. Mangohout wordt steeds populairder voor meubels, omdat dit een goede vervanger is voor het bedreigde houtsoort teak. Mangohout is een sterk hardhout dat ook erg snel groeit. Hierdoor is het voor de meubelbranche zeker een gezond en duurzaam alternatief voor teak. Het hout heeft een levendig patroon en heeft vaak een goudbruine kleur, soms met wat meer roze bruine accenten of juist een meer gele gloed.

Tv-meubel mangohout in je interieur

We hadden het net al even over hoe goed een tv-meubel mangohout past in een industrieel interieur. Door de warme uitstraling van het hout en de vaak iets grovere afwerking, past het ook perfect in een natuurlijk of landelijke inrichting. Geen fan van staal? We hebben ook prachtige mango tv-meubels die volledig uit hout bestaan, zonder een metalen frame of poten. Een tv-meubel mangohout heeft vaak ook een meer geleefde uitstraling, hierdoor past het ook goed in een vintage woonstijl.

Tv-meubel met open vakken of alles achter gesloten deuren?

Dit is eigenlijk altijd de vraag als je op zoek gaat naar een nieuwe kast, wil je alles achter gesloten deuren of wil je ook open vakken? De open vakken in een tv-meubel zijn in eerste instantie bedoeld voor media-apparatuur, maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken om het meubel met accessoires extra sfeer te geven. Wil je graag alle snoeren uit het zicht of het meubel gebruiken voor extra opbergruimte, dan is een tv-meubel mangohout met dichte deuren en lades misschien de juiste oplossing voor jou!

Shop jouw favoriete mango tv meubel bij Löwik!

Bekijk het assortiment tv-meubels mangohout van merken als Feelings, Profijt Meubel en Pronto Wonen in onze webshop of kom langs in onze showroom. Met ruim 40.000 m2 wooninspiratie slaag je gegarandeerd! Kom je van ver? In ons restaurant de Fabrik kun je tussendoor ook heerlijk neerstrijken voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. tv meubel mangohout