Houten vitrinekasten

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse houten vitrinekasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, houtkleuren, stijlen en groottes. Een vitrinekast is het broertje van de buffetkast. Vitrinekasten zijn iets kleiner en passen daardoor makkelijk in diverse ruimtes. Je ontdekt alle houten vitrinekasten bij Löwik Wonen & Slapen online en in de winkel.

Verschillende houtsoorten

Een vitrinekast is een kleine versie van de buffetkast. Ze zijn wat smaller dan een buffetkast, maar worden wel vaak voor dezelfde doeleinden gebruikt. De meeste vitrinekasten bestaan uit glazen deuren met daarachter legplanken. Daarnaast hebben sommige vitrinekasten dezelfde opbouw als een buffetkast: het bovenste deel bestaat uit glazen deuren en het onderste deel uit lades en / of deuren. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment vitrinekasten. Onze houten vitrinekasten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zo vind je vitrinekasten van eikenhout, mangohout, acaciahout, grenenhout, teakhout en nog veel meer. De verschillende houtsoorten hebben ieder zo hun eigen voor- en nadelen. De meeste vitrinekasten zijn gemaakt van eikenhout. Eikenhout is een sterk houtsoort dat weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is eikenhout leverbaar in verschillende natuurlijke kleuren, van heel licht tot donker. Een eiken vitrinekast is tijdloos, maar gaat daarnaast ook heel lang mee. Naast eikenhout is ook mangohout is een sterke houtsoort dat weinig onderhoud nodig heeft. Wel kan het hout oneffenheden bevatten en is de kleur niet altijd egaal. Jouw meubelstuk is daarentegen wel heel uniek. Welke houtsoort je ook kiest, het is wel belangrijk dat je jouw houten vitrinekast goed onderhoudt. Wil je weten hoe je dat het beste kan doen of wil je meer weten over de verschillende houtsoorten? Kom gerust een keertje langs. Onze medewerkers vertellen jou hier graag meer over.

Houten vitrinekasten in verschillende stijlen

In ons assortiment vind je houten vitrinekasten in verschillende stijlen. Ga je voor een moderne vitrinekast hout of juist voor een industriële vitrinekast? Industriële vitrinekasten zijn te herkennen aan de metalen accenten. Deze accenten geven de kast een stoere uitstraling. Welke stijl je ook kiest, bij Löwik Wonen & Slapen slaag je gegarandeerd. Naast onze moderne en industriële vitrinekasten vind je ook klassieke, landelijke, Scandinavische en eigentijdse houten vitrinekasten. De kasten verschillen niet alleen in stijl, maar ook in kleur, uitvoering, pootjes en greepjes. Zo is de ene vitrinekast hout greeploos en heeft de andere kast schuifdeuren of draaideuren. Bedenk voor jezelf wat jij handig vindt en bekijk of er genoeg ruimte beschikbaar is. Draaideuren nemen bijvoorbeeld meer ruimte in beslag dan schuifdeuren. Naast de grepen, hebben de houten vitrinekasten verschillende pootjes. De één heeft brede pootjes, de ander wat smaller en sommige vitrinekasten staan direct op de grond. Wil je graag hulp bij het uitzoeken van jouw nieuwe vitrinekast hout? Dat kan! Onze medewerkers gaan samen met jou op zoek naar de perfecte kast die past bij jou en jouw interieur. houten vitrinekasten