Design tv-meubels

Ben jij op zoek naar een prachtig vormgegeven design tv-meubel? Ontdek dan ons assortiment design tv-meubels van topmerken als Hülsta en Moome. Tv-meubels met een moderne vormgeving en vele maatvoeringen, materialen en kleuren zijn mogelijk. Van een eenvoudig design tv-meubel tot aan een tv-meubel design zwevend of een compleet wandmeubel. Ontdek de mogelijkheden bij Löwik Wonen & Slapen

Design tv-meubel in vele uitvoeringen

Een design tv-meubel is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heb je keuze uit een groot kleurenpallet en verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor je jouw tv-meubel design helemaal af kunt stemmen op jouw persoonlijke stijl en de rest van jouw moderne design interieur. Daarnaast heb je ook vele mogelijkheden met betrekking tot de maatvoering. Heb je een grote ruimte en wil je een lang tv-meubel design om de ruimte te complimenten of ga je voor een kleiner model met handige opbergfuncties? Het is allemaal mogelijk. In onze collecties vind je ook design wandmeubels. Dit is een tv-meubel uitgebreid met extra kasten boven het tv-meubel. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling, maar ook de nodige opbergruimte. Creëer een zithoek dat past bij jouw stijl en wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tv meubel design van hoge kwaliteit

Design tv-meubels van hoge kwaliteit worden gekenmerkt door een exclusief design, gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen en een uitzonderlijke afwerking. Dit zie je ook terug in de design tv-meubels van designmerken als Hülsta. In deze collecties zie je prachtige tv-meubels met ieder een uniek en strak design. Alleen de beste materialen worden gebruikt en worden gemaakt door echte ambachtslieden om de beste kwaliteit en een hoge duurzaamheid te garanderen. Een tv-meubel design heeft niet alleen een oogstrelend design, maar gaat ook jarenlang mee. Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop en gaan hand in hand met een prachtig design.

Tv-meubel design zwevend

Wat je vaak ziet terugkomen in een modern interieur is het tv-meubel design zwevend. Een zwevend tv-meubel wordt aan de wand gemonteerd waardoor het los van de grond hangt. Dit geeft de woonkamer extra gevoel van ruimte. Het staat niet alleen erg mooi, maar het is ook ideaal met betrekking tot schoonmaken onder het meubel. Ontdek de mogelijkheden van een tv-meubel design zwevend bij ons in de showroom!

Shop jouw design tv-meubel online of in de winkel

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruim assortiment tv-meubels, van landelijk tot industrieel en van vintage tot design. Ook voor een design tv-meubel ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers begeleiden je graag in jouw zoektocht en aankoop van de ideale tv-meubel design.

Alle categorieën