Glazen tv-meubels

Ben jij op zoek naar een prachtig vormgegeven glazen tv-meubel? Ontdek dan ons assortiment glazen tv-meubels van topmerken als Pronto Wonen, Profijt Meubel en IN.House. Tv-meubels met een moderne, vintage of Scandinavische vormgeving en vele maatvoeringen, materialen en kleuren zijn mogelijk. Ontdek de mogelijkheden bij Löwik Wonen & Slapen

Glazen tv-meubel in vele uitvoeringen

Een glazen tv-meubel is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heb je keuze uit een groot kleurenpallet en verschillende overige materialen en afwerkingen, waardoor je jouw glazen tv-meubel helemaal af kunt stemmen op jouw persoonlijke stijl en de rest van jouw interieur. Daarnaast heb je ook vele mogelijkheden met betrekking tot de maatvoering. Heb je een grote ruimte en wil je een lang tv-meubel om de ruimte te complimenten of ga je voor een kleiner model met handige opbergfuncties? Het is allemaal mogelijk. In onze collecties vind je ook glazen wandmeubels. Dit is een tv-meubel uitgebreid met extra kasten boven het tv-meubel. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling, maar ook de nodige opbergruimte. Creëer een zithoek dat past bij jouw stijl en wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Shop jouw glazen tv-meubel online of in de winkel

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruim assortiment tv-meubels, van landelijk tot industrieel en van vintage tot design. Ook voor een glazen tv-meubel ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers begeleiden je graag in jouw zoektocht en aankoop van de ideale glazen tv-meubel.