Bureaus

Werk jij regelmatig vanuit huis of ben je zzp’er en heb je een eigen thuiskantoor? Dan is een bureau een belangrijk onderdeel! Jouw thuiskantoor kan natuurlijk helemaal naar jouw eigen stijl worden ingericht en daar helpen wij jouw graag bij. Ontdek onze bureaus: van ruime en prachtige designs tot handige kleine bureaus die perfect zijn voor een werkplek in de woonkamer. 

32 producten gevonden

Thuiskantoor inrichten

Heb je sinds kort een thuiskantoor of is jouw huidige kantoor toe aan een update? Bij Löwik Wonen & Slapen kun jij terecht voor je complete kantoorinrichting. Van bureaustoel tot opbergkasten en bureaus! Een eigen thuiskantoor mag je natuurlijk helemaal naar eigen stijl inrichten. Wij hebben dan ook voor jou een compleet assortiment met verschillende stijlen, van modern design bureau tot stoere industriele bureaus. 

Verschillende stijlen en merken

Je vindt bij ons bureaus van verschillende merken en stijlen. Ga je voor een uitgesproken stijl en wil je een echte eyecatcher in je thuiskantoor? Dan is een bureau van Kare Design of Richmond wellicht wat voor jou! Ben je op zoek naar een stoer industrieel bureau? Bekijk dan eens het assortiment van Eleonora en By-Boo. Ons merk Zuiver heeft prachtige bureaus en bureaustoelen met een natuurlijke, retro of Scandinavische stijl. Voor welke stijl ga jij? 

Bureaus in alle vormen en maten

Voor iedere werkplek hebben wij een geschikt bureau. Heb je behoefte aan veel werkruimte? Dan kan een hoekbureau hiervoor een oplossing bieden. Zo kun je aan de ene kant jouw computer of laptop kwijt en heb je aan de andere kant extra ruimte om aan te werken. Heb je behoefte aan een fijne thuiswerkplek, maar geen extra kamer tot je beschikking? Een klein bureau in de woonruimte kan hiervoor de oplossing zijn! Ontdek het volledige assortiment bureaus in alle vormen en maten online. 

Bestel jouw bureau eenvoudig online

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment bureaus en bureaustoelen. Shop jouw favoriete merken eenvoudig online en wij bezorgen het bij jou thuis! Bij ons kun je terecht voor het complete interieur: van woonkamermeubels tot de keuken en je slaapkamer, alles onder één dak! 

Bureau walnut snake Kare Design