Moderne tv-meubels

Ben jij op zoek naar een tv-meubel modern? Dan kun je in het ruime assortiment van Löwik Wonen & Slapen zeker slagen! Ontdek de uitgebreide collectie moderne tv-meubels van merken als Baenks, Xooon, Mintjens, IN.House en Henders & Hazel online of kom sfeer proeven in onze showroom en ontdek de verschillende stijlen en modellen in onze stijlkamers.

Modern interieur: de kenmerken

Strakke vormen, minimalistisch design en sobere kleuren gecombineerd met kleurige accenten. Een modern interieur is zeer minimalistisch. Greeploze deurtjes en lades en rechte vormen. Decoratie is minimaal, waardoor het geheel minimalistisch en ruimtelijk oogt. Grote gebaren zorgen ook voor een open en ruimtelijk gevoel en geven een luxueuze uitstraling. Een groot tv-meubel modern past daar dus zeker bij.

Materialen en kleuren

In een modern interieur en bij moderne meubels zie je vaak koude materialen terugkomen. Denk aan chroom, rvs, leer, glas en kunststof. Eerder zag je ook veel hoogglans tv-meubelen in een modern interieur, tegenwoordig zie je vooral matte afwerkingen en hout. Wanneer hout wordt toegevoegd is dit wel strak afgewerkt; een glad oppervlakte zonder knoesten, rechte lijnen en hoeken. Om meer warme en sfeer in een modern interieur te verwerken, zie je vaak een mooi groot hoogpolig tapijt en in sommige gevallen ook een stoffen bank en/of fauteuil. In de basis zie je vooral wit, zwart en grijze kleuren en in sommige gevallen ook een donkergrijsblauwe kleur of bijvoorbeeld donkerbruin of beige. Om wat meer balans te creëren zie je als tegenhanger op deze sobere kleuren, felle kleuraccenten terug in de accessoires. Ook hier geldt: minimalistisch design en grote gebaren.

Tv-meubel modern

Een tv-meubel modern heeft een strak en minimalistisch design. Het liefst greeploos en met zo min mogelijk details. Hierdoor zie je voor moderne tv-meubels en andere kasten vaak hoogwaardige kwaliteit materialen worden gebruikt met een hoogwaardige afwerking tot in de detail. De moderne tv-meubels van ons merk Mintjens zijn hier een goed voorbeeld van. Moderne tv-meubels worden tegenwoordig vaak van natuurlijk hout gemaakt met een naadloze en gladde afwerking en gelakt in een moderne, sobere kleur beits. Denk aan verschillende grijsbruine tinten, van heel donker naar licht. Dit wordt vaak gecombineerd met gelakte panelen in bijvoorbeeld een witte kleur of een grijstint. Omdat het ruimtelijk effect in een modern interieur ook erg belangrijk is, heeft een tv-meubel modern of design tv-meubel vaak hoge pootjes of zelfs helemaal niet en wordt het aan de wand bevestigd voor een zwevend effect. Moderne tv-meubels zijn vaak ook volledig of bijna volledig afgesloten. Alles wordt netjes achter deurtjes opgeborgen.

Een tv-meubel modern l in het interieur

Vaak worden donkere en lichte kleuren met elkaar gecombineerd. Bijvoorbeeld witte of lichte vloeren en muren gecombineerd met een donkere modern tv-meubel. Of juist een donkere muur met een lichte tv-meubel modern en lichte zitmeubelen. Je kunt dus zeker stellen dat een modern interieur vaak draait om harde contrasten. moderne tv-meubels