Broodkasten

Een broodkast is een bergkast waar vroeger de provisie in werd bewaard. Het is meestal een smalle kast met één of twee deuren, waar veel in opgeborgen kan worden. Een broodkast is een multifunctionele kast, want het kan een uitkomst zijn voor verschillende ruimtes. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende soorten broodkasten. Bekijk ons aanbod online of in onze showroom.

3 producten gevonden

Een broodkast plaatsen

Het is lastig om een unieke broodkast te vinden, maar bij Löwik Wonen & Slapen helpen wij je graag. Broodkasten zijn praktisch, hebben veel opbergruimte en passen in ieder interieur. Tegenwoordig kun je een broodkast op meerdere plekken in jouw huis zetten.

Een broodkast in de keuken: Een broodkast heeft vaak één of twee dichte deuren en biedt daarom plek voor spullen die niet handig zijn om in het zicht te zetten. In een broodkast kunnen serviezen, keukenspullen of voorraden worden bewaard. Een keuken blijft op deze manier overzichtelijk en geordend.

Een broodkast in de woonkamer: In een woonkamer kan het snel rommelig worden, doordat er veel spullen zijn die je makkelijk rond slingert. Een broodkast biedt veel ruimte voor bijvoorbeeld speelgoed, vazen of tijdschriften. Als spullen een vaste plek hebben, kunnen ze eenvoudiger worden opgeruimd. Losse spullen blijven vaak heen en weer bewegen in huis, wat vaak voor frustratie zorgt. Een broodkast bied ook de ruimte om bijvoorbeeld bordspelletjes van de kinderen op te bergen of ander speelgoed die je weer on manden in de kast kunt plaatsen.

Een broodkast in de werkkamer: In de werkkamer functioneert een broodkast ideaal om administratie, mappen, boeken en papieren in op te bergen. Doordat er een deur voor zit, zijn de mappen uit het zicht waardoor je een rustige werksfeer behoud. Wil je jouw werkkamer graag eigentijds inrichten? Kies dan voor een basic broodkast. Voor een werkkamer met een stoer karakter kun je bijvoorbeeld kiezen voor een broodkast voorzien van metalen accenten.

 

Een broodkast op de gang: Een gang of hal verdient aandacht, want dit is de ruimte waar we als eerste binnenkomen. Het is prettig als deze opgeruimd en overzichtelijk is. Wil je jouw hal wat stoerder maken? Kies dan voor een wat stoerdere broodkast. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je broodkasten in verschillende soorten en stijlen. Onze medewerkers helpen jou graag om de perfecte broodkast te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen.

Broodkast kopen bij Löwik

Wil je graag een broodkast kopen? Dat kan bij Löwik Wonen & Slapen. Hier hebben wij een ruim assortiment broodkasten in verschillende stijlen, maar ook andere kasten. Je kunt onze collectie online shoppen of kom langs in onze showroom en doe inspiratie op in onze stijlkamers. Heb jij opbergruimte nodig, maar weet je niet zo goed welke kast hiervoor geschikt is? We denken graag met je mee. Kom daarom langs in onze showroom en samen vinden we de beste oplossing.

Broodkast wandmeubel