Witte buffetkasten

Een witte buffetkast zal prachtig staan in ieder interieur. Ben je op zoek naar een witte buffetkast? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment buffetkasten in diverse stijlen. In een buffetkast kun je van alles kwijt, maar leent zich perfect voor het uitstallen van jouw servies of verzameling schalen.

Een witte buffetkast kopen

Een buffetkast bestaat uit twee delen. Een bovenkast met open deuren en een onderkast met lades en/of gesloten deuren. We zien deze kasten voornamelijk in een woon- of eetkamer. Het zijn vaak grote kasten en daarom kun je ze het beste ook in een grote ruimte plaatsen. Heb jij een kleine ruimte? Niet getreurd! In ons assortiment hebben we witte buffetkasten van verschillende afmetingen. Daarnaast vind je in ons assortiment ook diverse stijlen buffetkasten. De meeste buffetkasten zijn romantisch, landelijk, eigentijds of klassiek. Wil je liever een andere stijl? Ga voor een stoere en robuuste buffetkast. Een echte eyecatcher voor in jouw keuken. Wil je advies over welke stijl het beste in jouw interieur past? Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze interieurspecialisten.

Waarom een witte buffetkast?

Een witte buffetkast zorgt voor een fijne en rustige uitstraling in jouw woon- of eetkamer. Een voordeel van de kleur wit is dat de kleur makkelijk te combineren is. Daarnaast laten wit en andere zachte kleuren een kamer groter lijken. Wit is een stijlvolle kleur en tevens ook tijdloos. Een voordeel hiervan is, is dat je niet snel uitgekeken raakt op jouw nieuwe witte buffetkast. Wanneer je een witte buffetkast hebt gekocht, hoef je hem alleen nog maar in te richten. Wij geven kort nog een paar tips hoe je jouw buffetkast het beste kan inrichten. Allereerst is het belangrijk om groepjes te creëren. Groepeer jouw servies, accessoires en andere spullen op basis van kleur, soort of hoogte. Het geeft rust en daarnaast versterkt het elkaar. Zorg ervoor dat je jouw kast niet volpropt, maar behoud ook ruimte. Tot slot is het leuk om verschillende items bij elkaar te zetten. Mix & match met jouw mooiste accessoires en creëer een speels effect.

Een goedkope buffetkast

Buffetkasten kunnen soms best prijzig zijn. Wil je liever iets minder geld uitgeven aan een buffetkast? Neem een kijkje in onze outlet en houd daarnaast onze aanbiedingen goed in de gaten. Regelmatig hebben wij diverse showroommodellen in de aanbiedingen, van tafel tot vloerkleed en van bank tot bed. Al onze showroommodellen zijn tevens ook direct leverbaar. Zo kun jij direct genieten van jouw aankoop. Heb je een witte buffetkast op het oog, maar wil je liever meer informatie ontvangen? Neem contact of kom langs in de winkel. Onze medewerkers helpen jou graag in de zoektocht naar de perfecte buffetkast. Witte buffetkast