Open boekenkasten

Heb jij een grote boekenverzameling of wil je een stijlvolle plek in de woonkamer voor jouw mooiste boeken? Ontdek dan onze ruime collectie open boekenkasten van merken als Xooon, Henders & Hazel, IN.House, Feelings en meer. De open boekenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen en materialen, zodat jij de ideale boekenkast vind dat past bij jouw wensen en jouw interieur.

Een stijlvolle open boekenkast voor jouw complete boekenverzameling

Wanneer je op zoek bent naar een open boekenkast zal je ontdekken dat er vele soorten en maten zijn. Denk aan een volledig open boekenkast, wat aan de achterkant ook open is, maar ook open boekenkasten met achterplaat die je tegen de muur kan plaatsen en half open boekenkasten met één of twee lades aan de onderkant. Zo geeft het ene meubel een ruimtelijk gevoel en biedt het andere meubel extra opbergmogelijkheden. Wat dacht je van een grote open boekenkast in jouw thuiskantoor? Een plek waar jij niet alleen jouw complete boekencollectie kwijt kunt en bij de hand hebt, maar ook andere kantoor artikelen als mappen en een printer. Of maak er een mooie statement van in jouw woonkamer en wissel de boeken af met een paar stijlvolle vazen, een mooie foto of ga voor een botanische sfeer met groene planten in de kast.

Boekenkast open in verschillende stijlen

Onze open boekenkasten zijn er in veel verschillende formaten en stijlen. Van wandvullende boekenkasten tot smalle exemplaren. Heb jij een specifieke afmeting nodig? Kom dan gerust langs in onze winkel en dan gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte boekenkast open. Je kunt natuurlijk ook altijd onze webshop raadplegen en online alle modellen bekijken en eenvoudig bestellen. Natuurlijk wil je ook dat jouw boekenkast open perfect aansluit op jouw wensen en interieur. Daarom hebben we een ruim assortiment voor je samengesteld van verschillende merken, stijlen en materialen. Van modern tot klassiek en van hout tot metaal. Denk aan een volledig metalen boekenkast in een industrieel interieur of wat dacht je van een retro exemplaar met gouden details en organische vormen? Ook voor de liefhebbers van de landelijke woonstijl hebben we prachtige boekenkasten open van verschillende houtsoorten.

Shop jouw favoriete boekenkast open eenvoudig online

Bij Löwik Wonen & Slapen shop je eenvoudig jouw favoriete open boekenkast online. Kom je er niet helemaal uit dan kun je natuurlijk ook genoeg inspiratie opdoen in onze showroom. Onze medewerkers en interieuradviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte boekenkast open voor jouw interieur of bij de complete inrichting! Boekenkast open