2-zitsbanken

Na een dagje werken is het heerlijk om op een comfortabele bank neer te ploffen. Een bank is de perfecte plek voor ontspanning en gezelligheid. Een 2-zits bank is een wat kleinere bank en is de ideale oplossing voor kleine woonruimtes. Onze 2-zits banken zijn stijlvol, compact en bieden genoeg ruimte voor twee personen. Voor welke 2-zitsbank ga jij?

276 producten gevonden

Een 2-persoonsbank kopen

Wanneer je van plan bent om een bank te kopen, is het goed niet alleen naar het design te kijken, maar ook naar jouw behoeftes op het gebied van zitcomfort. De één heeft liever een wat stevigere zit, terwijl de ander het liefst zijn bank als een bed gebruikt. Wanneer je wat langer bent, dan is het goed om te kijken naar een bank met een hoge rug en wellicht ook een hogere zit. Lounge je graag op dan bank? Dan is een bank met losse kussens misschien wel wat voor jou! Weet je niet zo goed wat voor soort 2 persoons bank jij moet kopen? Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jou.

2-zitsbanken in verschillende woonstijlen

Ook iedereen heeft een eigen smaak en woonstijl. Als je een woonstijl hebt uitgekozen, dan horen daar bepaalde meubelen bij. Niet iedere zitbank past bij een bepaalde woonstijl. Tijdens het kopen van een twee persoons bank is het daarom belangrijk om rekening te houden met de kleur en bekleding. Een 2-zits bank is een relatief kleine bank. Je kunt prima kiezen voor een felle kleur of een apart design, zonder dat de 2-zitsbank jouw kamer domineert. De felle kleur en het aparte design zorgen voor een speels effect. Ben je benieuwd welke stijl bij jou past? Wij zetten de woonstijlen voor jou op een rij.

Vintage & industrieel: Iedereen die van deze woonstijl houdt, houdt van stoere materialen zoals leer, metaal, hout en beton. Zij kiezen vaak voor bank met een knipoog naar vroeger, maar met een uitstraling in het nu.

Modern & design: Een modern interieur is strak, eenvoudig en ruimtelijk. Bij deze stijl worden vooral strakke banken gekozen. Een 2-zits bank met strakke lijnen en eenvoudig van vorm.

Scandinavisch & retro: Als je deze woonstijl mooi vindt, dan past een bankstel met een retro element perfect in jouw woonkamer. De retro 2 persoonsbanken hebben een wat ronder design en een uitgesproken kleur, waardoor ze een echte eyecatcher worden.

Klassiek & chique: Bij deze woonstijl worden vaak 2-zitsbanken met een warme uitstraling en een chique stof gekozen. Bankstellen met bijvoorbeeld een gecapitonneerde rugleuning, een grote rondlopende armleuning en sierlijke pootjes.

Landelijk & romantisch: Deze interieurstijl vraagt om gezellige en knusse 2- zitsbank van natuurlijke materialen. Het zijn vaak bankstellen die bekleed zijn met naturelle stoffen of banken met bewerkt leder.

Stoer & robuust: Bij een stoer interieur hoort een 2-zitsbank met natuurlijke bekleding. Daarnaast kunnen metalen accenten zorgen voor een stoere look. Het is een forse bank waar jouw ogen direct op vallen als je naar de zithoek kijkt.

Een goedkope 2-zitsbank

Ben je op zoek naar een goedkope 2-zitsbank en wil je liever niet te veel geld uit geven? Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Houd onze nieuwsbrief en website goed in de gaten! Daarnaast hebben wij ook een Löwik outlet. Hierin staan scherp afgeprijsde showroommodellen. Deze modellen zijn tevens ook direct leverbaar. Wil je meer informatie over 2-zitsbanken? Onze medewerkers geven jou graag vrijblijvend advies.

2-zits bank