U-vorm hoekbanken

Hoekbanken zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen en formaten, zo heb je ook de zogenoemde U-vorm hoekbanken. Een U-hoekbank creëert een gezellige, ruime zithoek met veel zitplaatsen. U-vorm hoekbanken zijn ook vrij groot en massief en ideaal voor grotere gezinnen, maar wel iets waar je ruimte voor moet hebben. Onze interieuradviseurs kunnen je altijd helpen de juiste opstelling te vinden voor jouw interieur! Kom gerust langs in de showroom of bekijk onze collectie online.

Hoekbank u-vorm

Ook een hoekbank in een u-vorm kan verschillende opstellingen hebben. Zo heb je een u-vorm met in het midden een 2- of 3-zits met aan de ene kant een longchair en de andere kant een ottomane. Door de diverse elementen geeft het de bank een minder kolossaal effect en een speelse sfeer. De originele U-hoekbank heeft veel zitplekken door als het ware 3 banken te verbinden met een hoek. Even ter illustratie, je hebt dan bijvoorbeeld een 2 zits – hoek – 3 zits – hoek – 2 zits met armen aan beide uiteinden. Wanneer je een groot gezin hebt en de zitplaatsen ook echt nodig hebt, dan is dit wel de ideale opstelling. Wist je dat veel hoekbanken ook op maat gemaakt kunnen worden? Zo kun je met verschillende elementen een bank samenstellen en bij een aantal ook de zithoogte en het zitcomfort bepalen. Heb jij jouw ideale bank samengesteld? Dan hoef je alleen nog een mooie stof of leer te kiezen die past bij jouw stijl en interieur, dan zorgen wij voor de rest!

U-hoekbank in verschillende stijlen en materialen

Hoekbanken kun je dus krijgen in verschillende formaten, maar ook in diverse materialen en stijlen. Wat dacht je van een stoere industriële U-bank met een vintage lederen bekleding en metalen pootjes? Of juist een mooie romantische hoekbank U-vorm met veel losse kussens, ronde vormen een mooie linnen of katoenen stof en een zacht zitcomfort. Wat je ook zoekt, we hebben het voor je! Dat mag ook wel met het grootste assortiment van Oost-Nederland!

U-vorm hoekbank kopen in Vriezenveen

In onze woonwinkel in Vriezenveen kun je terecht voor een uitgebreid assortiment in banken, tafels, fauteuils, stoelen, accessoires en meer! Bekijk de collecties van topmerken als IN.House, House of Dutchz, Furninova, Henders & Hazel en meer! Ook voor jouw perfecte U-vorm hoekbank kun je terecht bij Löwik. In onze showroom kun je alle modellen bezichtigen, verschillende zitcomforts uitproberen en stoffen en leerstalen bekijken. Wil je jouw U-hoekbank online bestellen, dat kan ook! Vanaf € 500,- wordt jouw bank gratis* thuisbezorgd. u-vorm hoekbank

Alle categorieën