Leren bankstellen

In ieder huis staat een bankstel, want er is niets lekkerder dan thuis neerploffen op je eigen comfortabele bank. Jouw woonkamer is pas compleet als je een bankstel hebt gevonden dat bij jou past. Een leren bankstel geeft jouw woonkamer niet alleen uitstraling, maar ook extra comfort. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende soorten leren bankstellen.

Een leren bankstel kopen

Leren bankstellen zijn er in verschillende soorten en kleuren. De meest voorkomende kleuren van een leren bankstel zijn cognac, donkerbruin en zwart. Veel mensen kiezen voor een bank in bruin leer, omdat dit een vrij veilige en neutrale keuze is. Wil je toch net even wat anders in je interieur dan kun ook kiezen voor een kleur die niet zo vaak voorkomt, zoals een witte of olijfgroene leren bank. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je heel veel banken. Of je nu op zoek bent naar een stoere leren bank voor een industrieel interieur of juist voor een eigentijdse leren bank voor een landelijk interieur: jouw perfecte leren bankstel vind je bij Löwik Wonen & Slapen. Wil je liever een andere stijl? Kies voor een vintage leren bank. Als je juist een speels effect in jouw woonkamer wil creëren, kies dan voor een leren bank in combinatie met stof. Je hebt dan een echte eyecatcher in jouw woonkamer staan.

Onderhoud leren bankstel

Het is belangrijk dat jij jouw mooie leren bankstel goed onderhoud. Je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van jouw comfortabele bank. Leder is een natuurproduct en niet heel moeilijk in onderhoud. Er zijn verschillende soorten leder en elk soort vraagt een andere onderhoud. Wil jij meer weten over hoe jij jouw leren bankstel moet onderhouden? Vraag onze medewerkers naar meer informatie. Of lees hier meer over het onderhoud van jouw bankstel!

Een goedkoop leren bankstel

Ben je op zoek naar een leren bankstel, maar wil je liever niet heel veel geld uitgeven? Dan hebben wij verschillende oplossingen voor jou. Kies bijvoorbeeld voor een bankstel met een lederlook. Lederlook is een kunststof die gehecht is op een textielbasis en voorzien van een polyurethaan beschermlaag. Je hebt dezelfde uitstraling en ze zijn verkrijgbaar in lagere prijsklassen. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in onze outlet. Hierin staan scherp afgeprijsde showroommodellen die ook nog eens direct leverbaar zijn. Leren bankstel

Alle categorieën