Taupe hoekbanken

Wil je een keer een ander kleur dan zwart, donkerbruin of grijs? Ga voor een hoekbank in de kleur taupe. In ons assortiment vind je diverse taupe hoekbanken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Taupe, ook wel leverkleur genoemd, is een tijdloze kleur waarmee je eindeloos kan variëren. Voor welke hoekbank taupe ga jij?

Een taupe hoekbank kopen

Met een hoekbank taupe zit je altijd goed. Het is een neutrale kleur die je makkelijk kunt combineren met diverse woonstijlen, van klassiek tot modern. Voor veel mensen is deze kleur daarom ook een favoriet. Je raakt er niet snel op uitgekeken en daarbij geeft taupe jouw interieur een warme en elegante uitstraling. Bovendien voelt de kleur een stuk warmer aan dan grijs of wit. Door een taupe hoekbank met witte en zwarte accenten te combineren kun je jouw interieur een moderne uitstraling geven. Taupe en wit laten de ruimte wat groter lijken en zwart zorgt daarnaast voor een unieke twist. Wil je liever een landelijk interieur? Combineer taupe met grijze en bruine tinten en eventueel een koude tint, bijvoorbeeld donkerblauw. Zo houd jij je woonkamer rustig en kalm. Wil je het landelijke karakter nog meer versterken, dan zijn meubelen en woonaccessoires van natuurlijke materialen als hout en steen een mooie toevoeging. Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw woonkamer? Onze interieuradviseurs kunnen jou hier perfect bij helpen. Samen met jou toveren ze jouw woonkamer om tot een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

De kleur taupe

De kleur taupe komt oorspronkelijk van de vacht van de mol. In het Frans betekent Taupe ook ‘mol’. Het is een grijsachtige tot bruine kleur. Daarnaast is taupe heel veelzijdig. Er bestaan namelijk talloze tinten taupe. De ene tint neigt meer naar grijs, terwijl de andere tint meer neigt naar bruin en soms zelfs naar paars of roze. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je banken in diverse taupe tinten. Heb je een mooie bank op onze website gezien of bij ons in de winkel, maar niet in de gewenste kleur? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. De meeste hoekbanken in ons assortiment zijn leverbaar in diverse kleuren, waaronder taupe. Daarnaast kun je bij sommige taupe hoekbanken kiezen uit verschillende uitvoeringen. Wil je lekker languit jouw favoriete tv-programma kijken? Ga voor een taupe hoekbank met een longchair. Bovendien kun je bij sommige banken ook kiezen uit diverse pootjes, zowel hoge als lage. Naast onze taupe hoekbanken hebben we ook gewone bankstellen in de kleur taupe. Denk bijvoorbeeld aan een compacte 2-zitsbank of een ruime 4-zits. Ontdek ze allemaal!